Herder Molenmes Gebogen 59mm - RVS - Kers

Herder Molenmes Gebogen 59mm - RVS - Kers

ROBERT HERDER
Handgemaakt Robert Herder Molenmes
Op voorraad, verzendklaar
€ 19,99
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Herder Molenmes Gebogen 59mm - RVS - Kers

 

Uitvoering in roestvrij messenstaal

Tourneermesje, gebogen vogelsnavel lemmet

Ergonomisch gevormd kersenhouten heft

Handgemaakt in de fabriek van Gieselheid Herder

Made in Germany

 

Ook wel tourneermes genoemd. Een klein handzaam mes. Zeer geschikt voor het schillen en pellen van groente. Door de bijzondere (gebogen) vorm van het lemmet zijn groente en fruit zoals bijvoorbeeld aardappelen en appels, makkelijk en snel te schillen.

 

Traditioneel wordt het tourneermesje gebruikt voor het snijden van groenten, zoals wortel. Ieder stuk krijgt een gelijke vorm en gelijke gaartijd.

 

Het beroemde "molenmes", een van de weinige producten die vandaag de dag nog net zo worden vervaardigd als honderd jaar geleden. Hun motto is dan ook steeds: Goede messen worden met de hand gemaakt. Het mes is met de hand geslepen op de ‘Solinger Dunnschliff’ wijze, dit is een traditionele wijze van dun slijpen. Vervaardigd van roestvrij messenstaal. Het snijblad heeft het zogenaamde "blau-pliessten" ondergaan een hoogste graad van polijsten wat zelfs bij dit kleine mesje nog steeds met de hand wordt gedaan.

 

Tip: Hoewel het lemmet is uitgevoerd in roestvrij messenstaal is het niet aanbevolen om het mesje in de afwasmachine te doen. Het hout en de klinknagels kunnen niet tegen de vochtige omgeving in de afwasmachine en het vaatwasmiddel.

 

Technische gegevens:

• Materialen: roestvast messenstaal, kersenhout, alu klinknagels

• Afmetingen: 59mm

• Made in Germany

• 2 Jaar garantie

7998-0

4002108171107

1 Item
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij houden erg van koekjes - maar niet te veel! Deze site maakt gebruik van cookie's om je beter te kunnen helpen, we volgen je niet.