Onze waarden

1. Kwaliteit

Onze producten zijn zo geselecteerd dat ze lang meegaan en niet steeds vervangen moeten worden. Onze generaties lange ervaring heeft tot een enorme produktkennis geleid die er samen met een scherp oog voor kwaliteit en techniek voor zorgen dat we samen de beste oplossing voor jou vinden. Dat is uiteindelijk beter en goedkoper.

2. Overtuigende prestaties

Artikelen die een praktische functie moeten vervullen worden vaak door ons persoonlijk getest. Producten die niet overtuigend functioneren of te vaak kapot gaan worden consequent uit het assortiment verwijderd. Alleen zo ontstaat de zekerheid van een goed resultaat. Daar staan we voor in met onze goede naam.

3. Specialisering

Niemand kan alles! En omdat we de ambitie hebben de dingen heel goed te doen is er heel veel wat we niet doen. En zo gaan we ook met onze merken om: Als een fantastisch bestekmerk ineens handmixers gaat maken dan is de kans dat die ook meteen fantastisch zijn niet zo groot. Dan houden we het dus gewoon bij de handmixerspecialist.

4. Meer duurzaamheid

De natuur is onvervangbaar. Dit bewustzijn speelt een belangrijke rol bij alles wat we doen. Van eigen energie-opwekking, verlichting en gerecyclede verpakking tot en met speciale aandacht voor de omstandigheden waaronder onze produkten vervaardigd worden, zodat ook onze kleinkinderen van een gezonde planeet kunnen genieten.

5. Familiebedrijf met traditie

We bestaan al meer dan 80 jaar, inmiddels in de derde generatie. Dat geeft voor jou als klant heel veel zekerheid. Als je iets bestelt of als er iets opgelost of gerepareerd moet worden dan kun je er steeds op rekenen dat er mensen voor je klaar staan die persoonlijk verantwoordelijkheid nemen. Dat zijn de voordelen van een lokaal familiebedrijf.

6. Liefde, aandacht & plezier

Dat lijken grote woorden voor een bedrijf, maar ze zijn essentieel. Liefde voor het vak, liefde voor de klanten, voor koken, geven, genieten, voor goed gemaakte produkten en voor mooie techniek. Want waar kwaliteit ontstaat daar zijn liefde en aandacht altijd aanwezig. Zónder kan het niet, en dat merk je terug in het product.

7. Inspiratie

Door internationaal in te kopen brengen wij steeds nieuwe, inspirerende ideeën en inzichten. Voor koken, kado's, woondecoratie, outdoor living en de mooi gedekte tafel. Natuurlijk krijgt je gratis stijladvies en technisch advies van onze specialisten. Vraag er gewoon even om! Als je verder weg woont kun je ons bellen, mailen of met ons chatten.

8. Handel = Sociaal

Lokale winkels vormen een belangrijk onderdeel van onze gemeenschap. Ze bepalen voor een deel de leefbaarheid van een stad of dorp. Van die verantwoordelijkheid zijn we ons goed bewust en daar handelen we zoveel mogelijk naar. Dus help mee je dorp of stad levendig te houden en koop regionaal als dat kan!

"It's not hard to make decisions once you know what your values are."

(Roy e. Disney)

Product toegevoegd aan verlanglijst