Over ons

Alles voor in en om het huis en de keuken

Alles wat het leven mooier, kleurrijker en interessanter maakt. Tussen de eigen 4 muren, in de keuken, in de tuin en voor jou persoonlijk. Kritisch uitgezocht met het oog op kwaliteit en functionaliteit. Bij ons vind je actuele trends op het gebied van koken en de gedekte tafel, alles voor de hobbykok, fantastische kado-ideeën, espresso- en keukenmachines, barbecues, woonaccessoires en een zorgvuldig uitgezocht assortiment klein-elektro. Verheug jij je ook steeds op nieuwe thema's en producten en een heleboel tips? Kom dan gewoon eens gezellig binnen kijken. We verheugen ons op je bezoek!

Oog voor kwaliteit & service

We zijn een vakspeciaalzaak met meer dan 80 jaar traditie! Daar zijn we trots op, maar het brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom werken we er iedere dag keihard aan om nog beter te worden. Spreek ons er op aan als iets je niet bevalt, vaak kunnen we er dan iets aan doen en altijd leren we er van. Ons belangrijkste doel is om een zinvolle bijdrage van goede kwaliteit te leveren. Zo creeren we trouwe en tevreden klanten.

Sociale verantwoording

We vinden het belangrijk om op een eerlijke en bescheiden manier om te gaan met de maatschappij en het milieu waarin we leven, onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers. Produkten die volgens deze gedachte geproduceerd worden hebben bij de inkoop onze duidelijke voorkeur. Voor jou levert dit een veilig en goed presterend product op, dat lang meegaat en uiteindelijk meestal voordeliger is.

Product toegevoegd aan verlanglijst