BYVERSLOOT

V.O.F. Thom Versloot

Axelsestraat 28
4537 AK Terneuzen Nederland

Telefoon: 0115-612951
E-mail: klantenservice<AT>byversloot.eu

K.v.K. Terneuzen: 05779
BTW: NL8008 24 027 B01

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens:
De directie van V.O.F. Thom Versloot is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens:
- Hannes Versloot, algemeen directeur

Juridische bepalingen
Wanneer u de webpagina's van Thom Versloot bezoekt of gebruikt, verklaart u zich akkoord met de onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Copyright
Alle teksten, beelden, grafieken, geluidsbestanden en andere informatie die hier gepubliceerd worden, alsook de vormgeving daarvan (inhoud), vallen onder de bescherming van het auteursrecht (copyright). Tenzij anders vermeld, is alleen V.O.F. Thom Versloot bevoegd om deze beschermde inhoud te gebruiken.

De website geheel of gedeeltelijk reproduceren en/of weergeven is alleen toegelaten met een schriftelijke toestemming van V.O.F. Thom Versloot. Meer bepaald is het verboden om beelden of opmaak uit de website te kopiëren en die voor eigen doelstellingen te gebruiken.

Beperking van de aansprakelijkheid
De inhoud van onze website wordt permanent aangepast. V.O.F. Thom Versloot stelt de website met de grootst mogelijke zorg samen. De inhoud wordt echter zonder garantie op volledigheid of juistheid ter beschikking gesteld. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten blijven nadrukkelijk voorbehouden. V.O.F. Thom Versloot is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade (contractueel en niet-contractueel) als gevolg van het gebruik van de informatie en gegevens op deze website, tenzij in het geval van opzet of grote nalatigheid van V.O.F. Thom Versloot.

V.O.F. Thom Versloot aanvaardt geen aansprakelijkheid of garantie voor de inhoud van websites waarnaar onze website direct of indirect verwijst. Bezoekers volgen de links naar andere websites en startpagina's op eigen risico en moeten ze gebruiken volgens de gebruiksvoorwaarden van de website in kwestie.

Gegevensbescherming
Thom Versloot verheugt zich over uw bezoek aan onze website en over uw interesse voor ons bedrijf en onze producten. Gegevensbescherming is voor ons geen inhoudsloos begrip en daarom nemen wij de bescherming van uw persoonlijke gegevens bijzonder ernstig. We gaan op een bijzonder zorgvuldige en vertrouwelijke wijze met uw gegevens om en maken er alleen maar gebruik van binnen de van kracht zijnde juridische bepalingen betreffende de gegevensbescherming.

Persoonlijke gegevens
Wanneer u onze website bezoekt, slaan we met het oog op een statistische gegevensanalyse de naam van uw internetprovider op, de website van waaruit u ons bezoekt, de pagina's die u raadpleegt, alsook de datum en de duur van uw bezoek. Binnen de website van Thom Versloot wordt gebruik gemaakt van cookies en actieve elementen (bijv. JavaScript). Daardoor kunnen we onze website optimaal op de behoeften van de bezoekers afstemmen. Via de instellingen van uw browser kunt u de aanvaarding van cookies en de uitvoering van actieve elementen van de hand wijzen. Gelieve er dan wel rekening mee te houden dat sommige functies van de website eventueel niet meer uitgevoerd kunnen worden.

In bepaalde situaties, bijv. bij de bestelling van artikelen, hebben we persoonlijke gegevens van u nodig om uw bestelling correct te kunnen verwerken. Het staat u volledig vrij om deze informatie in te vullen. We gebruiken alleen maar de gegevens die we nodig hebben.

Bescherming van persoonlijke gegevens
V.O.F. Thom Versloot neemt technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongewilde wijzigingen, verlies, onbevoegd gebruik of onbevoegde verspreiding.

Correcties en inlichtingen
Indien uw persoonlijke gegevens veranderen of indien ze wegens een andere reden bij ons niet juist opgeslagen zijn, zijn we graag bereid om ze te corrigeren. Wanneer u dat wenst, geven we inlichtingen over uw gegevens die we opgeslagen hebben. Stuur ons gewoon uw vraag per

e-mail met de referentie "Gegevensbescherming".pulvinar dapibus leo.

Product toegevoegd aan verlanglijst