Parfum Berger Navulling Eucalyptus 200 ml

Parfum Berger Navulling Eucalyptus 200 ml

PARFUM BERGER
Vloeistof tbv geurstokjes
Levertijd 1-3 weken
€ 12,95
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Parfum Berger Eucalyptus Navulling 200 ml

 

Parfum voor gebruik met geurstokjes

Navulling voor (Parfum Berger) parfumverspreider

 

 

De topnoten van de geur boeket van eucalyptus Versheid, groen en citrus, duidelijk aan te kondigen dynamiek en opwinding.

Het hart van eucalyptus is een verdere stap in de richting van de belofte van oneindige frisheid toe te voegen aan haar aroma's van lavendel en de geur van sommige oceanische noten.

 

Niet te verwarren met Lampe Berger die een reinigende functie heeft. Parfum Berger is bedoeld voor het verspreiden van een fijn, hoogwaardig parfum in de kamer. Wij zien de toepassing voor huiskamer, gang, toilet, bad- en slaapkamer. Ben je op zoek naar een systeem dat ook de lucht zuivert en nare luchtjes weghaalt? Kijk dan naar de originele Lampe Berger katalytische brander.

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof.

 

Tip!: Gebruik bij het wisselen van parfum ook nieuwe geurstokjes. Deze zijn los in een setje verkrijgbaar.

  

Details:

• Naam Parfum: Fraîcheur d’Eucalyptus, Verse Eucalyptus

• Categorie: Fris

• Inhoud: 200 ml (verspreiding ongeveer 10 weken)

289459-0

3127290062383

Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij houden erg van koekjes - maar niet te veel! Deze site maakt gebruik van cookie's om je beter te kunnen helpen, we volgen je niet.