- Nieuw
Boek - Koken op de Big Green Egg
✔ Van auteur voormalig chef-kok James Whetlor
✔ Van set up tot bereidingstechnieken
✔ 70 recepten
✔ Harde kaft
Vind jij het heerlijk om uitgebreid door je collectie kookboeken te bladeren voordat je de houtskool in je Big Green Egg aansteekt? Dan is het boek Koken op de Big Green Egg een must have om aan je verzameling toe te voegen. Want zelfs als je denkt dat je alles al zo'n beetje hebt gemaakt,ontdek je in dit boek nog verrassende recepten.
Het eerste recept bestaat uit de kippenvleugels, waarmee de Big Green Egg founder Ed Fischer, zijn klanten al in 1974 verleidde een Big Green Egg aan te schaffen. Daarna volgen 12 klassiekers, van kip tot brisket, in volgorde van moeilijkheidsgraad. De overige recepten zijn onderverdeeld in diverse technieken en het gebruik van verschillende accessoires. Ideaal om je Egg nog beter te leren kennen.
Naast uitleg over de basics, als het aansteken van de houtskool en de verschillende tools, technieken en settings, is dit boek dankzij de 70 recepten van auteur en voormalig chef-kok James Whetlor een grote inspiratiebron voor alle Egg Liefhebbers.
Technische gegevens:
• Made exclusively for Big Green Egg
• Art.nr: 818054
- Barcodes
- 1000000050974