Vleeshamer gietmetaal gecoat
✔ Stevige handgreep
✔ Puntig oppervlak voor varkens- en rundvlees
✔ Fij geprofileerd oppervlak voor vis en gevogelte
Met een vleeshamer wordt vlees malsgeslagen. De hamer heeft een gekartelde onderkant. Door met de hamer op het vlees te slaan wordt het bindweefsel beschadigd waardoor het vlees malser wordt. Ook taaie stukken worden hierdoor zachter. Dankzij dit instrument kunnen bijvoorbeeld zachte schnitzels gemaakt worden. De fijn geprofileerde kant van de vleeshamer te gebruiken dient als vleesklopper. Vooral om het vlees plat te slaan of voor vis en gevogelte.
Tip! Was deze vleeshamer met de hand af, niet in de afwasmachine
Technische gegevens:
• Materiaal: Gietaluminium met polypropyleen coating
• Afmetingen ( L ) : 22 cm
- Kleur
- Zilverkleurig gecoat gietmetaal
- Barcodes
- 4004094621062, 8711369513002, 8711733026725