Wartmann Vacumeerapparaat WM2005
✔ Pompdruk - 0.6 bar (+/- 10%)
✔ Geschikt voor vacuümverpakken met vacuümzakken, rollen en dozen
✔ Geschikt voor verzegelen met behulp van vacuümzakken
✔ Geschikt voor sous vide koken
✔ Eenvoudig te reinigen
✔ Enkelknops bediening
✔ Energiebespaarstand
Vacumeren is een ideale manier om voedsel te bewaren. Door het onttrekken van de zuurstof ga je het snelle bederf tegen. Deze manier van verpakken maakt het mogelijk om het tot 5x langer te bewaren. Je kunt denken aan restjes die overblijven van de maaltijd, seizoensproducten (uit eigen tuin), soep, bereidingen die je van te voren maakt enz. Je kunt het gebruiken om ervoor te zorgen dat voedsel droog blijft, koel en afgesloten in de koelkast. Of voor langere tijd in de vriezer bewaren zonder vriesbrand (wat je wel hebt met diepvriesbakjes en -zakjes).
Het Wartmann WM2005 Vacumeerapparaat:
De vacumeer machine is gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. De vacumeermachine kan een onderdruk leveren van 0.6 bar met een capaciteit van 5 liter per minuut. De vacumeermachine is eenvoudig in gebruik door middel van verschillende tiptoetsen.
De Wartmann beschikt over een handige zakkensnijder, waardoor je al je gevacumeerde voedsel op gewenst formaat kan snijden. Door het vacumeren van voedsel blijft het tot 5x langer vers! Inclusief vacuümslang en vacuümzakken
In de doos:
• Vacumeerapparaat Wartmann WM2005
• Incl. vacuümslang en vacuümzakken
• Handleiding
Technische gegevens:
• Materialen: kunststof
• Afmetingen: 38.2 x 10,4 x 6,2 cm
• Spanning: 230V
• Vermogen: 110W
• 2 Jaar garantie (uitgezonderd water)
• Art.nr: 270146
Waarom vacumeren: Vacumeren vermindert voedselverspilling en bewaart de kwaliteit tot 5 keer langer en beter. Door het vacumeren van voedsel in folie (of containers) wordt lucht onttrokken rondom het voedsel. Bateriën en gist hebben daardoor verminderde kans het voedsel te bederven en het voedsel droog niet uit. Zowel versproducten als reeds gegaarde gerechten blijven langer vers en kunnen langer bewaard blijven met behoud van kwaliteit. Tot wel 5 keer langer in de koelkast en vriezer. Zonder uitdrogen en vriesbrand.
De voordelen en mogelijkheden op een rij:
• Het product is goed beschermd voor invloeden van buitenaf, het is dus een zeer hygiënische manier van bewaren.
• Gevacumeerd voedsel kan compact en overzichtelijk bewaard worden.
• Producten drogen niet uit, de smaak blijft optimaal behouden.
• Vriesbrand (uitdroging van de oppervlakte bij invriezen), en daardoor smaak- en kwaliteitsverlies, wordt voorkomen.
• Je kunt producten reukloos bewaren. Sterk aromatische producten zoals kruiden en vis kun je gewoon te midden van ander voedsel bewaren.
• Marinades trekken onder vacuüm sneller en beter in voedsel.
• Je kunt de vacumeerfolie gebruiken voor het opwarmen van gerechten in de magnetron, in een waterbad en voor Sous Vide garen.
• De vacumeerfolie is herbruikbaar*.
• Droog en zuurstofvrij bewaren van paspoort (survivalweekend), zilveren bestek etc.
* Let altijd op voedselveiligheid. Het is niet verstandig vacumeerzakken te hergebruiken waarin rauw vlees of rauwe vis werd bewaard of bereid.
- Kleur
- Zwart
- Barcodes
- 8718862701462