Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)
Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)
Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)
  • Nieuw
Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)
Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)
Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)

Jura E6 Platina Koffievolautomaat (EB)

JURA

Alleen leverbaar via de winkel in verband met persoonlijk advies en voor-installatie van de machine. Afspraak maken? Een vraag of advies nodig? Bel of App 0115-612951, we staan voor je klaar!

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 949,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Jura Koffievolautomaat E6 Platina

 

De Jura E6 is een compacte volautomaat die Jura introduceerde in mei 2015. Sindsdien doet de E-serie het uitstekend in de verkoop en dat is geheel terecht. Deze machine heeft een aantal eigenschappen die geen enkel ander merk in hetzelfde prijssegment te bieden heeft.

 

Volautomatische koffiemachine

TFT- kleurendisplay

7 Koffiespecialiteiten

Instelbare koffiesterkte

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Meertraps Aroma-G3 molen

In hoogte verstelbare koffieuitloop, voldoende ruimte voor Latte Macchiato glazen

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

De sleutel tot volmaakte koffie is gelegen in de bereiding ervan. Jura heeft het bereidingsproces voor espresso volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen met de E6 specialiteiten van koffiebarkwaliteit worden bereid. Het door Jura ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.©) optimaliseert de extractietijd, doordat het bij de korte espresso het hete water met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder perst. Dankzij deze methode komen alle aroma’s volledig tot hun recht. Acht verschillende intensiteitsniveaus zorgen voor ultiem genot geheel naar persoonlijke voorkeuren. Voor specialiteiten als cappuccino levert de innovatieve technologie voor microschuim fluweelzacht melkschuim met fijne poriën. Je zult enthousiast zijn over het resultaat!

 

Wie snel en direct zijn favoriete koffiespecialiteit wil bereiden, komt bij de E6 volledig aan zijn trekken. Aan de voorzijde gepositioneerde toetsen voor de vier functies Espresso, Koffie, Cappuccino en Melkschuim leiden linea recta naar de gewenste specialiteit. Als echte tweekops volautomaat bereidt de E6 desgewenst twee espresso of twee koffie gelijktijdig. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay is de bediening volledig zelfverklarend.

 

De Jura E6 is de perfecte machine voor liefhebbers van zwarte koffie. Voor de visite zit er een melkschuimer (Cappuccinator) op, zodat je met deze machine toch een cappuccino of latte macchiato kunt maken. Je zult dan wel bij de machine moeten blijven staan om de bediening te doen. Als je regelmatig zelf van een cappuccino of een latte wilt genieten, kun je beter kiezen voor de Jura E8 of de S8.

 

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd. 

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura E6 Platina

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Tip!

Bewaar de doos van de koffievolautomaat. Indien de machine naar de servicedienst opgestuurd moet worden, is het wel zo veilig om dat in de originele (piepschuim) verpakking te doen.

 

Levering:

De Jura E6 Platina wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Platina

• Inhoud bonenreservoir: 280 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 1,9 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 34,6 x 28 x 44,4 cm

• Gewicht: 9,8 kg 

• 25 maanden garantie

290627-0

7610917153268

Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking