• Nieuw
Parfum Berger Startset Bunzlau Castle Amber Powder

Parfum Berger Startset Bunzlau Castle Amber Powder

PARFUM BERGER
Compleet met inhoud en 6 stokjes
Op voorraad, verzendklaar
€ 34,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Parfum Berger Startset Bunzlau Castle Amber Powder

 

Parfum Berger Startset Bunzlau Castle Amber Powder is onderdeel van de Bunzlau collectie. Voor deze bijzondere collectie geurstokken heeft Maison Berger de handen ineen geslagen met de uitblinker in pools keramniek: Bunzlau Castle. Een unieke combinatie van de beste materialen en design. De prachtige keramieke pot zit samen met 200 ml navulling in een luxe geschenkverpakking. De Bunzlau collectie is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

 

Geurpyramide:

Top - Roos, Kaneel, Peper

Midden - Sandelhout, Patchouli, Amber

Basis - Vanille, Balsems, Witte Muskus

 

Details:

• Naam parfum: Amber Powder

• Categorie: Kruidig

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof.

296372-0
1 Item
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking