Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)
Jura Koffievolautomaat E6  Dark Inox (EC)

Jura Koffievolautomaat E6 Dark Inox (EC)

Zwitserse Topkwaliteit
Op voorraad, verzendklaar
€ 1.029,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Jura Koffievolautomaat E6 Dark Inox (EC)

 

De nieuwste E6 - De meest favoriete koffiespecialiteiten met één druk op de knop. Naast de klassieke zwarte koffierecepten bereidt de E6 ook de heerlijkste cappuccino. Nieuw bij deze laatste uitgave van de E6 zijn de grotere druktoetsen en de poederschacht voor gebruik van gemalen koffie, voor bijvoorbeeld een kopje decafe in de avond. Ook is het mogelijk om een extra shot espresso toe te voegen in de cappucino.

 

 

Volautomatische koffiemachine

2,8'' kleurendisplay

11 Koffiespecialiteiten

Instelbare koffiesterkte (10 standen)

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Professional Aroma Grinder

In hoogte verstelbare koffieuitloop

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

De sleutel tot volmaakte koffie is gelegen in de bereiding ervan. Jura heeft het bereidingsproces voor espresso volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen met de E6 specialiteiten van koffiebarkwaliteit worden bereid. Het door Jura ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.©) optimaliseert de extractietijd, doordat het bij de korte espresso het hete water met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder perst. Dankzij deze methode komen alle aroma’s volledig tot hun recht. Tien verschillende intensiteitsniveaus zorgen voor ultiem genot geheel naar persoonlijke voorkeuren. Voor specialiteiten als cappuccino levert de innovatieve technologie voor microschuim fluweelzacht melkschuim met fijne poriën. Je zult enthousiast zijn over het resultaat!

 

Wie snel en direct zijn favoriete koffiespecialiteit wil bereiden, komt bij de E6 volledig aan zijn trekken. Aan de voorzijde gepositioneerde toetsen voor de vier functies Espresso, Koffie, Cappuccino en Melkschuim leiden linea recta naar de gewenste specialiteit. Als echte tweekops volautomaat bereidt de E6 desgewenst twee espresso of twee koffie gelijktijdig. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay is de bediening volledig zelfverklarend.

 

De Jura E6 is de perfecte machine voor liefhebbers van zwarte koffie. Voor de visite zit er een melkschuimer op, zodat je met deze machine toch een cappuccino kunt maken. Wel zal de machine je vragen de knop aan de voorzijde van de machine te draaien om het ventiel te openen. En deze weer dicht te zetten als de machine klaar is met melk schuimen. Als je regelmatig zelf van een cappuccino of een latte wilt genieten, kun je beter kiezen voor de Jura E8 of de S8.

 

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd. 

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Zelf ervaren?

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura E6 Dark Inox

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Reinigingsbakje melksysteem

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Caffè del Ruscello proefpakket met 4 top-melanges

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Levering:

De Jura E6 Dark Inox wordt alleen geleverd vanuit onze fysieke winkels. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Dark Inox

• Inhoud bonenreservoir: 280 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 1,9 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 35,1 x 28 x 44,6 cm

• Gewicht: 9,1 kg 

• 25 maanden garantie

335765-0

7610917154395

4 Items
Product toegevoegd aan vergelijking