Global G2 Koksmes 20 cm
Global G2 Koksmes 20 cm
Global G2 Koksmes 20 cm
Global G2 Koksmes 20 cm

Global G2 Koksmes 20 cm

GLOBAL

Meermaals Best Getest

Op voorraad, verzendklaar
€ 103,50
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Global G2 Koksmes 20 cm

 

G2 koksmes 20cm, zandgevuld voor optimale balans

Cromova-staal

Hardheid 56-58 Rockwell

Made in Japan

 

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip kuiltjes handgreep. Meerdere malen geprezen als "Beste mes". De heften van Global messen worden met zand afgevuld voor een optimale balans.

 

G2 koksmes 20 cm

Dit mes gebruik je bijna voor alles, snijden van groenten en fruit, hakken van kruiden enz. De G2 heeft de traditionele vorm van een europees koksmes gecombineerd met de dunne lemmets van Japanse messen. Omdat het mes geen krop heeft (verdikking aan het einde van het lemmet) kun je het snijvlak 100% gebruiken. Het scherpe en dunne lemmet snijdt probleemloos door de ingrediënten.

 

Tip 1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip 2! Opbergen. Vanzelfsprekend moet je scherpe keukenmessen veilig opbergen en buiten bereik van kleine kinderen houden. Maar het opbergen is ook belangrijk voor de messen zelf. Een mes dat los in de keukenlade ligt zal snel bot worden door beweging en kan de lade en de inhoud beschadigen. Daarnaast is het ook gevaarlijk. Wij adviseren daarom gebruik te maken van een passend messenblok, lade-inzet, messenmagneet. Of een messenfoudraal als je de messen regelmatig meeneemt.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: cromova staal

• Lengte: 20 cm

• Made in Japan

15196-0
2 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking