Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart
Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart

Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart

ESPRESSIONS BY BRAVILOR

De Wereldkampioen - Made in NL by Bravilor

Levertijd 2-7 werkdagen
€ 179,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Espressions Junior filterkoffiezetter Zwart

 

Perfect zettemperatuur

16 nauwkeurig geplaatste gaatjes verdelen het water over de gemalen koffie

Met Junior kun je één mok wereldkwaliteit filterkoffie zetten

Glazen kan in cognacglasvorm voor optimale aroma

Afneembaar waterreservoir met schaalverdeling

Filterhouder met handmatige druppelstop, halve kan en hele kan functie

Verlichte aan / uit schakelaar

"Approved" door het onafhankelijke European Coffee Brewing Center

Ontwikkeld door Bravilor, Nederlandse producent van professionele koffiesystemen

Made in Nederland

5 Jaar garantie

 

Junior is ontwikkeld in samenwerking met Bravilor, een Nederlandse producent van professionele koffiesystemen. Zij hebben meer dan 65 jaar ervaring in het maken van koffieapparatuur. Na 5 jaar ontwikkelen en testen is het resultaat de Junior. Een klassa apart, getypeerd door door de hoogwaardige materialen, een perfecte watertemperatuur en optimale koffiezettijd. Hij geeft de ultieme beleving van volle aroma's en een intens rijke smaak. Op elk moment van de dag. Zelfs voor één mok koffie maakt het wereldkwaliteit filterkoffie.

 

Het onafhankelijke European Coffee Brewing Center (ECBC) uit Oslo bekroonde Junior met het felbegeerde keurmerk: Optimale extractie vanwege de waterverdeling en doorlooptijd, gecombineerd met de perfecte temperatuur.

 

Perfecte temperatuur: om de gewenste aroma's uit koffiebonen los te maken en op te nemen in water. Dit komt nogal nauw. Junior weet deze temperatuur exact te bereiken en continu vast te houden.

 

Optimale waterverdeling: te lang water door koffie laten lopen levert een zure smaak op. Te kort contact leidt tot smakeloze koffie. Met 16 nauwkeurig geplaatste watergaatjes wordt het warme water optimaal verdeeld over de gemalen koffiebonen. Nergens in het filter is sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact. Voor het allerbeste koffie resultaat.

 

Uniek: Met Junior kun je één mok wereldkwaliteit filterkoffie zetten

 

De koffiezetter is simpel te vullen. Het waterreservoir heeft een handige maatverdeling en is zelfs afneembaar, zodat je hem onder de kraan kunt vullen. Hij heeft een stevige metalen behuizing met kunststof accenten. De filterhouder kun je handmatig Open, Half Open of Dicht zetten. Half open, zet hij voor één kop perfect koffie. De kan heeft een typische cognacglasvorm voor een geweldige circulatie van de aroma's.

 

Wanneer de machine is ingeschakeld licht de LED achter de Aan/Uit knop op.

 

Capaciteiten:

• 10-kops (1,25L)

• Nr. 4 koffiefilter

 

Technische gegevens:

• Behuizing: aluminium, kunststof, glas

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1550 W

• Afmetingen (H x B x D): 33,0 x 16,0 x 33,0 cm

• Inhoud: 1,25 L. = 10 koppen

• Gewicht: 3,5 kg

• 5 Jaar garantie

• Made in Holland

 

 

Designer Hans De Gooijer: "En kijk nou eens naar de kan, met exact de cognacglasvorm, voor een geweldige circulatie van de aroma’s. En dan het primaire, robuuste materiaal dat is gebruikt, en in sublieme vormen is gegoten in de 5 jaar durende zoektocht naar perfectie. Er komt zó veel in samen."

 

Bravilor-engineer Gerard de Groot: "Met 28 specialisten en engineers op alle nodige gebied, hebben we met eerlijke, volledig consumentgezonde en –hygiënische materialen en vormen een ontzettend duurzame machine neergezet. 5 jaar lang testen, verbeteren. Zo heeft een exemplaar 10 jaar gebruik nagebootst, wat neerkomt op drieduizend keer koffiezetten. Het allerlaatste kopje was van dezelfde wereldkwaliteit als het eerste. Uniek, echt. En het apparaat was nog als nieuw. Ook een pijler was de veldtest: 100 machines verspreid over allerlei type consumentenlocaties. Héél belangrijk geweest in het proces. Continu werd koffie gezet met Junior, en alles hielden we in de gaten. Waardoor we steeds precies wisten waar we nog konden verbeteren."

248902-0
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking