• -€ 33,30
  • Nieuw
WMF Vision CP menucouvert 5-delig

WMF Vision CP menucouvert 5-delig

WMF
Blijvend scherpe holheft kwaliteit
Op voorraad, verzendklaar
€ 69,95 € 103,25 -€ 33,30
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

WMF Vision Menucouvert 5-delig (holheft)

 

WMF kwaliteitsbestek

Scherp holheft mes met fijne kartel

Super afwasmachinebestendig

Krasvast Cromargan Protect® staal

Hoogglanzend gepolijst

Ontwerp WMF Atelier (Peter Bäurle)

  

Samenstelling:

1 Tafelmes 23 cm

1 Tafelvork 21 cm

1 Tafellepel 21 cm

1 Koffielepeltje 13,5 cm

1 Gebaksvorkje 16 cm

 

Design kun je voelen. Je zult het merken als je het Vision bestek in de hand neemt, want het is geen gewoon bestek. Afwijkende lengte en dikte van het materiaal geven het bestek een bijzondere, solide en 3 dimensionele uitstraling. De asymmetrische afschuining aan de heften is onderscheidend. Door de goed uitgebalanceerd afmetingen en de zijdezachte matte afwerking voelt het Vision bestek meteen goed aan. Bijzonder is dat het mes zowel staand of liggend op tafel geplaatst kan worden.

 

Holheft versus monoblock. Bij de productie van holheft messen worden de lemmets (snijvlakken) en de heften los van elkaar geproduceerd. Na het smeden en harden van het lemmet worden de twee delen samengevoegd. Omdat het lemmet apart gesmeed en gehard wordt houdt het langer zijn scherpte en is beter bestand tegen (vliegroest in) de afwasmachine. Je kunt holheftmessen herkennen aan het kleine, dunne streepje in de overgang van het lemmet naar het heft. Monoblockmessen worden geproduceerd uit één stuk. Na het harden van het lemmet blijft er een beetje magnetische kracht over in het mes, hierdoor trekken de monoblock messen makkelijker vliegroest (deeltjes zwervend roest of schilfertjes ijzer) aan in de afwasmachine. Ondanks dat het bestek is gemaakt van roestvast edelstaal kan het vliegroest voor bruine verkleuringen op het bestek zorgen. De bruine verkleuring kun je vaak nog wegpoetsen, laat je het zitten kan het leiden tot permanente vlekken. Holheft is dus de betere keuze voor de uitvoering van de messen.

 

Bestek van Cromargan Protect:

Met Cromargan Proctect® is WMF erin geslaagd een baanbrekende innovatie op het markt te brengen. Het bestek ziet er na jaren gebruik nog mooi uit. Het oppervlak van deze staalsoort is duidelijk beter bestand tegen krassen dan traditioneel roestvrij staal. De krastest levert het bewijs. Een taartvorkje laat op bestek van traditioneel roestvrij staal duidelijke krassporen na. Op een oppervlak van Cromargan Proctect voel je duidelijk verschil en glijdt het taartvorkje zonder weerstand over het staal en laat geen krassen achter. Het blijft tot 150 maal langer mooi dan bestek gemaakt van het oude staal. Bestek gemaakt van het nieuwe staal is extreem bestand tegen alle vormen van gebruik. Zelfs veelvuldig schoonmaken in de afwasmachine is geen probleem voor dit bestek. Ook na jaren zijn gematteerde oppervlak nog mat en gepolijste nog glanzend.

264972-0
1 Item
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking