Maak het dagelijks leven makkelijker

Ontdek de innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van OXO die koken, en organiseren een fluitje van een cent maken

Over OXO

OXO is een merk dat zich richt op het verbeteren van alledaagse voorwerpen en activiteiten. Ze observeren de problemen en frustraties die mensen ervaren bij het koken, bakken, schoonmaken, organiseren en meer. Ze bedenken slimme oplossingen die deze problemen aanpakken en het leven makkelijker maken.

Hun producten zijn ontworpen om je comfort en gemak te bieden in elke kamer van je huis. Ze hebben een breed assortiment van producten die passen bij je hand en je levensstijl.


Hun producten zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en getest op kwaliteit. Ze zijn zo zeker van hun producten dat ze je een levenslange garantie geven.

Icons are forever

OXO maakt al 30 jaar producten die meer dan alleen indrukwekkend zijn, ze overtreffen zelfs de verwachtingen. OXO wordt gedreven door nieuwsgierigheid en geïnspireerd door jouw tevredenheid. OXO hoopt dat hun oog voor detail de reden is waarom je keer op keer voor hun producten kiest.

Als je niet blij bent met je aankoop, laat het ons dan weten. We ruilen hem om of betalen je terug, want we kunnen het altijd beter doen, dat garanderen we.

Geschiedenis van OXO

OXO is ontstaan uit liefde. De oprichter Sam Farber ontwierp de eerste OXO dunschiller voor een paar handen die hij meer liefhad dan zijn eigen. Sam en zijn vrouw Betsey kookten samen toen Betsey’s milde artritis het gebruik van de ouderwetse metalen dunschiller moeilijk maakte. Ze wisten dat er een betere manier moest zijn.

Ze creëerden de nu iconische OXO handgreep, met zijn kenmerkende ergonomische vorm en antislip grip. En combineerden die met een scherp roestvrijstalen mes. OXO was geboren en het merk veranderde de manier waarop we eten bereiden en denken over huishoudelijke gereedschappen.

Design en Techniek.

OXO ontwerpt producten met het oog op “Universal Design”, een combinatie van innovatie en doelgerichtheid. Ze zoeken voortdurend naar manieren om het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer te maken met hun gereedschappen en taken. Hun onstuitbare nieuwsgierigheid en onophoudelijke streven naar verbetering bepalen alles wat ze bij OXO doen. Ze maken alleen iets als ze het kunnen verbeteren.

De OXO iconen

Vooral vier van de populairste en meest aanbevolen producten dragen al decennia lang bij aan het veranderen van de manier waarop voedsel wordt bereid en bewaard, en hebben ook designgeschiedenis geschreven: de dunschiller, de slacentrifuge, de schuine maatbeker en de POP-containers.

OXO Dunschiller

De dunschiller

De combinatie van scherpe roestvrijstalen messen en de typische brede OXO-greep zorgt voor een bijzonder comfort bij de eentonige schilbeweging. Minder vermoeiend en slipvast, zelfs in een natte hand.

OXO Slacentrifuge

De slacentrifuge

De eerste slacentrifuge met een handige éénhandspompmechanisme en stopknop droogt sla en kruiden snel en eenvoudig. Verkrijgbaar in hoogwaardig kunststof, geborsteld roestvrij staal of sinds kort ook in hoogwaardig glas.

OXO Schuine maatbeker

De schuine maatbeker

De gepatenteerde meetschaal is schuin in de beker aangebracht en daardoor gemakkelijk van bovenaf af te lezen. Gemakkelijk meten zonder bijstellen.

De POP-containers

De POP-containers

De stapelbare POP-containers bewaren droge levensmiddelen luchtdicht afgesloten en lang vers. Het modulaire stapelsysteem maakt een optimale organisatie in de voorraadkast en op het rek mogelijk. Gewoon drukken, vullen en stapelen.

Product toegevoegd aan verlanglijst