Gezond koken met GreenPan

Gezond koken begint met het juiste kookgerei.

Elke dag gezond en bewust koken, vergt heel wat inspanning. De juiste keuze van potten, pannen en apparatuur is daarom cruciaal. GreenPan biedt duurzame en innovatieve oplossingen, om gezond koken een feest te maken.

De GreenPan producten

GreenPan Pannen

GreenPan Pannen

GreenPan Pannensets

GreenPan sets

GreenPan SDA

GreenPan Keukenapparatuur

Over GreenPan

Het unieke verhaal, waar GreenPan mee is begonnen.

GreenPan is een Belgisch merk, ontwikkeld door twee jeugdvrienden: Jan Helskens en Wim de Veirman. Toen ze ontdekten dat de traditionele antiaanbakpannen bij oververhitting giftige stoffen vrijgeven, gingen ze op zoek naar een gezond alternatief. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Thermolon, een keramische antikleeflaag zonder schadelijke PFAS en met een afgeleide van zand als basisgrondstof. Zo werd GreenPan geboren!

Pioniers

GreenPan is de uitvinder van de gezonde keramische antiaanbaklaag en al sinds 2007 dé referentie op het gebied van gezond koken.

Nummer 1 keramische antiaanbaklaag

De beste keramische antiaanbaklaag op de markt? Die vind je bij GreenPan! Door de jaren heen werd onze coating steeds verder verbeterd en ondertussen is ze toe aan haar 5e generatie. Ons R&D-team blijft de keramische antiaanbaklaag voortdurend perfectioneren, zodat jij elke dag kunt genieten van de beste kwaliteit!

Geen schadelijke stoffen

Onze keramische antiaanbaklaag heeft alle voordelen van een traditionele antiaanbaklaag, maar zonder de schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Met GreenPan weet je dus zeker dat je écht gezond kookt!

Alles over PFAS

Ben jij al bekend met PFAS? PFAS is een verzamelnaam van wel 1000 verschillende stoffen. De verboden giftige stof PFOA is er één van. Deze giftige chemische stoffen, die zijn schadelijk voor het milieu en de gezondheid. Maar waarom zijn deze schadelijk en waar zitten ze in?

In het volgende filmpje krijg je een duidelijke uitleg.

Speciale slimme technologieën

De gezonde keramische anti-aanbaklaag is GreenPans paradepaardje, maar de andere technologieën mogen ook gezien worden.

Versterkt met diamant

Diamant is het geheime wapen van GreenPans keramische anti-aanbaklaag. Diamant is hard, heeft goede anti-aanbakeigenschappen en is een uitstekende warmtegeleider.

Scratch Guard technologie

Een innovatieve oppervlaktetechnologie die zorgt voor een extra stevige en krasbestendige binnenkant.

Magneto™ inductietechnologie

Speciale technologie waarbij ferromagnetische deeltjes aangebracht worden op de bodem van de GreenPan pannen, zodat ze perfect werken op alle vuren. Ook inductie.

Evershine™ technologie

Deze technologie beschermt de roestvrijstalen buitenkant tegen hitteverkleuring, waardoor de GreenPan pannen er langer als nieuw uitzien.

Product toegevoegd aan verlanglijst