De design luchtreiniger, voor echt schone lucht!

De OZONOS luchtreiniger

Verwijdert:
Nare geuren, doodt bacteriën en virussen.

GEEN filters

LAAG stroomverbruik

MAKKELIJK te plaatsen

De oplossing in elke ruimte!

NU TIJDELIJK 14 DAGEN OP PROEF!

Geen last meer van hooikoorts

Verbeterde hygiëne in alle kamers

De OZONOS luchtreiniger is bijzonder geschikt voor mensen met allergieën.
Of het gaat om een pollen-, dieren- of huisstof allergie. Allergiepatiënten ervaren overdag en ’s nachts ongemak met  allergenen in de lucht.


OZONOS reinigt de lucht en zorgt voor hygiëne in de met bacteriën besmette woon- en slaapkamers.

Milieuvriendelijk, duurzaam en onschadelijk voor de gezondheid.


OZONOS elimineert allergenen tot 90%*

* Efficiëntie getest door OFI Technologie & Innovation GmbH. Modelberekening aan de hand van het voorbeeld van kattenhaarallergenen en berkenpollenallergenen.

AFZUIGKAP 2.0

Open keukens zijn geweldig. Iedereen wil ze. Maar uiterlijk wanneer je uitpakt met koken voor vrienden of familie, zal zelfs de beste kok de geuren vervloeken die zich door het hele huis nestelen.

Hoe zou het zijn dat je een product zou kunnen aanschaffen dat geuren en vetten geen kans geeft in de woonkeuken en dat zelfs de conventionele afzuigkap vervangt?

ECHT ? OZONOS VERVANGT ZELFS DE AFZUIGKAP?
Het wordt nog beter: OZONOS is praktisch de afzuigkap 2.0! Want een normale afzuigkap kan het meestal niet bijhouden als het gaat om het handhaven van de hygiëne in de keuken tijdens het koken. Ondanks het hoogste niveau wordt slechts een fractie van de dampen aangezogen en hechten de vervelende geuren en aerosolvetten zich overal aan. OZONOS verwijdert geuren en aerosolvetten en zet ze om in zuivere zuurstof –
zonder filter, maar met de gepatenteerde technologie van een UVC-lamp. 

Tip: bekijk de mooie stijlvolle plafondlamp “Stella“, de 2 in 1 plafondlamp. Verkrijgbaar in Wit en Antraciet

Verminderd kans op besmetting

OZONOS luchtreiniger verwijdert ziektekiemen, bacteriën en geurtjes in een mum van tijd. Vertrouw op de geconcentreerde kracht van ozon.
Zo veelzijdig als de natuur zelf.


Twee geaccrediteerde testinstituten hebben onze producten onderzocht en bevestigd: OZONOS AC-I elimineert effectief coronavirussen.


De complexe testprocedures bewijzen dat OZONOS coronavirussen op oppervlakken (tot 92%) en in de lucht (tot 99%). Het risico op infectie wordt aanzienlijk verminderd, waar een OZONOS luchtreiniger staat.
Product toegevoegd aan vergelijking