Veilig betalen kan bij ons op verschillende manieren. Lees hier alles over onze veilige (online) betaalmethoden.

Betalen met PIN en contact geld in de winkels

In de winkel is het mogelijk om je aankopen af te rekenen via PIN, Creditcard en Bank Contact (Maestro, MasterCard, Visa, Bank Contact).

Het is natuurlijk ook mogelijk om met contant geld te betalen.

Betalen via PIN

BYVERSLOOT cadeaubon

Heb je een BYVERSLOOT cadeaubon gekregen? Deze kan besteed worden in de winkel. De waarde van de cadeaubon wordt op je aankoop in mindering gebracht. Het eventuele restbedrag van de cadeaubon blijft behouden voor een volgende aankoop. Een BYVERSLOOT cadeaubon is beschikbaar voor elk gewenst bedrag.

Versloot-Versloot.nl Kadobon

iDeal

Met vrijwel iedere Nederlandse bankpas kun je online betalen met iDeal. Dit is de meest gebruikte en meest veilige online betaalmethode in Nederland en gaat altijd via een beveiligde verbinding met de bank.

Betalen via iDEAL

Online betalen met creditcard

Wil je graag met een creditcard betalen? Dat kan! We accepteren kaarten van MasterCard en Visa. Ook bij creditcard betalingen geldt dat je bij ons altijd via een beveiligde verbinding kunt betalen. In de meeste gevallen zijn aankopen met een creditcard verzekerd.

Betalen via creditcard

Online betalen via Bank-overschrijving vooraf

Bij de keuze om een aankoop vooraf te betalen via een bankoverschrijving ontvang je na het afronden van je bestelling een e-mail met de bevestiging en de betaalgegevens. Deze betaalmethode wordt doorgaans trager verwerkt dan betalen via iDEAL. Houd dus rekening met één of twee dagen overboektijd van de bank. Je bestelling wordt klaargezet of opgestuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Bankoverschrijving Vooraf

Product toegevoegd aan vergelijking