List of products by brand GREENPAN

C2-2023 Maison Berger

Maison Berger Paris


De kennis en innovatie van 120 jaar Maison Berger.

Een Lampe Berger is een uniek frans ontwerp met een excluisieve gepatenteerde brander, die ook nog, ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.
Het diffusiesysteem met katalyse, waardoor onaangename geuren niet alleen meer gemaskeerd, maar ook geëlimineerd worden.
 

Maison Berger Paris producten

Lampes Berger

Parfumverspreider

Geurkaars

Auto Diffuser

120 JAAR VAN CREATIES

In het begin was er een goede intentie; die van apothekersassistent Maurice Berger die aan het einde van de 19e eeuw het belangrijkste probleem van zijn tijd wilde aanpakken: de steriliteit in ziekenhuizen.

Het was het begin van een innoverend procedé, dat van het diffusiesysteem met katalyse, waardoor onaangename geuren niet alleen meer gemaskeerd, maar ook geëlimineerd werden. De Lampe Berger was een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die, ook nu nog, een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.

Er volgde een enorm succes, de ontmoeting met de kunstwereld, de aandacht van beroemdheden voor dit innoverende item, samenwerkingsverbanden met vermaarde designers en tot slot: het begin van een nieuw hoofdstuk.

Jardin d'Agaves banner

Geur van de maand: Jardin d'Agaves

Verkrijgbaar als huisparfum voor in de Lampe Berger met de 500ml verpakking, 1L verpakking, parfumverspreider met sticks cube 125ml, Lampe Berger giftset en als autoparfum!

Een mix van zoetheid en sprankelende warmte voor een parfum met een idyllische charme en een enigszins naïeve zoetheid. Een parfum dat de verschillende parfumnoten weet te combineren tot een verslavende omhelzing van mooie grondstoffen die samen een weelderige harmonie vormen. Het parfum begint als topnoot met een transparante, luchtige assemblage van citroen, blauwe agave en koffie. De noten van witte freesia, kamperfoelie en viooltje geven de toon aan. Geleidelijk aan verschijnt er een gourmand vleugje tedere vanille die een brede glimlach schenkt aan de warme noten van amber en sandelhout.

Nu tijdelijk 1L van €29,- voor €23

Jardin d'Agaves small
Item 1-20 van 20 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan vergelijking