Staub Ronde Braadpan Grafiet 28 cm

Staub Ronde Braadpan Grafiet 28 cm

STAUB

Authentiek Frans gietijzer

Levertijd 2-3 weken
€ 259,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Staub Ronde Braadpan Grafiet 28 cm

 

Authentiek Frans gietijzer

Deksel met picots (condenspunt) het vocht valt neer op de bereiding vlees blijft mals, groenten zacht

Voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

 

Staub werd opgericht door Francis Staub in de Elzas, een regio die bekend is vanwege zijn gastronomie. Al het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer wordt vervaardigd in Frankrijk. Het merk heeft bij veel koks een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een binnenlaag in extra sterk mat zwart emaille. De verschillende lagen glad emaille aan de buitenkant maken het gietijzer ook mooi om te zien. Daarom zijn ze perfect geschikt voor zowel in de keuken als op tafel.

 

Vocht erop, smaak eronder

 

[image]

Altijd perfect braden zonder omkijken met het gepatenteerde condensdeksel.

Staub
[image]

Staub: Vlak deksel met noppen

De Staub deksels hebben een platte vorm en zijn voorzien van speciale dopjes. Hierdoor valt het condensvocht terug op het voedsel. Het gerecht droogt niet uit en wordt automatisch heerlijk mals!

 

Merk X

63796-0

3272341028181

Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij houden erg van koekjes - maar niet te veel! Deze site maakt gebruik van cookie's om je beter te kunnen helpen, we volgen je niet.