Schaal vlak 24x15 cm Mesh Aqua

Schaal vlak 24x15 cm Mesh Aqua

ROSENTHAL

Rosenthal Selection - Mesh Aqua

Levertijd 1-3 weken
€ 33,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Rosenthal Mesh Schaal Vlak 24x15cm Aqua

 

✔ Prachtig servies uit sterk hoogwaardig porselein

✔ Fijn reliëf in bamboe structuur

✔ Bij 1000°C gebakken, kras- en slijtvast

✔ Magnetronbestendig

✔ Afwasmachinebestendig

✔ Compleet naar wens uit te breiden tot een compleet servies

✔ Mix & Match met de verschillende kleuren van dit servies

✔ Design Gemma Bernal

 

Voor het design van het Rosenthal Mesh servies haalde de Spaanse ontwerpster Gemma Bernal inspiratie uit gesprekken met Spaanse topkoks en de culinaire school. Mesh is een innovatieve dining-collectie geworden met bijzondere details en een groot aanbod van veelzijdige serviesdelen die onderling mooi te combineren zijn. Voor een prachtig gedekte tafel: tapa's, lunch, diner of het serveren van een buffet.

 

Wat het Mesh servies zo bijzonder maakt zijn de uitgekiende geometrische vormen en het subtiele reliëf dat doet denken aan bamboe. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die zich perfect laten combineren om de juiste sfeer te creëren, Mix & Match.

 

Rosenthal gebruikt voor dit servies de beste grondstoffen. Het porselein wordt afgebakken op 1000°C. Op deze hoge temperatuur wordt het glazuur zacht. Het decor en de kleur worden volledig onder het glazuur ingebakken en krijgt het die mooie helderheid. Het servies is kras- en slijtvast en volledig magnetron- en afwasmachinebestendig. Dit is servies dat mooi blijft en waar je lang van zult genieten.

232098-0

4012438505527

Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij houden erg van koekjes - maar niet te veel! Deze site maakt gebruik van cookie's om je beter te kunnen helpen, we volgen je niet.