MB Auto Startset Adagio
MB Auto Startset Adagio
MB Auto Startset Adagio
MB Auto Startset Adagio

MB Auto Startset Adagio

Navulbaar met geur naar keuze
Op voorraad, verzendklaar
€ 16,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Startset Adagio

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Maison Berger Paris heeft zijn vindingrijkheid en efficiency aangewend om uw dagelijkse autoritten vrolijker te maken en het inzittendencompartiment van uw auto te verfraaien. Kies voor originaliteit met deze auto diffusor Adagio. Deze door Sylvie de France ontworpen doos biedt de garantie van Franse knowhow. Een mooie vormgeving die niet afdingt op de kwaliteit, een originaliteit die niet onderdoet voor de doelmatigheid. Alles is goed uitgedacht en onder controle: een naar alle kanten te draaien metalen klem, waarmee het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden; een navulbaar hart van geparfumeerd keramiek, Het nieuwe paradepaardje voor uw wageninterieur en nodigt u uit om een melodie van bloemige sensuele geuren te ontdekken. De klaprozen die lichtjs worden ondersteund door de kruidige warmte van roze peper en vanille, maken deze geur enorm verleidelijk. De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten!

 

In de doos:

• 1x Maison Berger auto parfumverspreider metaal met magneetsluiting

• 1x Pastille vulling Velours d'Orient goed voor 4 tot 6 weken heerlijke geur

• Navullingen in diverse geuren zijn los verkrijgbaar

335471-0

3127290069658

4 Items
Product toegevoegd aan vergelijking