Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.
Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.
Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.
Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.
Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.
Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.

Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.

DEMEYERE
Met dubbelwandig deksel
Levertijd 2-3 weken
€ 255,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Demeyere Silver Kookpan 22 cm m.d.

 

Perfect kookgerei, voor wie houdt van kwaliteit, schoonheid en comfort

Sterke bodem, 7 lagen met koper, perfecte warmtegeleiding, energiezuinig

Extra stabiele bodem met tot 30% meer rendement op inductie (TriplInduc®)

RVS afwerking, Silvinox, behoud de mooie zilvere kleur, jaar na jaar

Perfecte gietrand

Met dubbelwandig deksel, energiezuinig en zorgt dat vitamines behouden blijven

Voor alle warmtebronnen

Ovenvast
Afwasmachinebestendig

Zware kwaliteit, duurzame keuze

30 Jaar garantie

Made in Belgium

 

Demeyere Silver bezit alle kwaliteiten voor een optimaal kookresultaat. Meer dan 100 jaar ervanring wordt gebundeld in deze duurzame en hoogtechnologische Demeyere Silver reeks.

 

Bij kookmethodes met vloeistoffen, zoals het koken van aardappelen of soepen, is het belangrijk de warmte zo goed mogelijk in de pan te houden. Dankzij de koperen schijf in de bodem van de “Demeyere Silver” kookpannen, verspreidt de warmte zich zeer snel en gelijkmatig. De roestvrijstalen wanden en het dubbelwandig deksel isoleren de kookpot maximaal. Met andere woorden, de beste voorwaarden voor een kookpot met topprestaties.

 

De supergeleidende ‘InductoSeal®’-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. InductoSeal® laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water, vet of vuil in de bodem kan doordringen.

 

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Dus ook als je de pannen eerst op gas hebt gebruikt zal je zonder problemen kunnen overstappen naar inductie!

 

De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij koken op gas… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.

 

Demeyere Cookware kenmerkt zich door de zilverwitte glans. Deze glans krijgt het kookgerei door een elektrochemische oppervlaktebehandeling van het metaal. Dit proces verwijdert ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte. Hierdoor is het roestvaste staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hoge weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De pannen blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

 

Technische gegevens:

• Materiaal: roestvast edelstaal 18/10 silvinox

• Afmetingen: 22 cm

• Inhoud: 4,0 L

• Made in Belgium

• 30 Jaar garantie op productie en materiaalfouten

296400-0

5412191603222

Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij houden erg van koekjes - maar niet te veel! Deze site maakt gebruik van cookie's om je beter te kunnen helpen, we volgen je niet.