Global G42/51 Magneetstrip RVS 51cm

Global G42/51 Magneetstrip RVS 51cm

GLOBAL

Met extra stevige magneten

Levertijd 2-9 werkdagen
€ 161,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Global G42/51 Magneetstrip RVS 51cm

 

Sterke magneet, even sterk over de gehele lengte van de magneet

Strak design met de typische Global kenmerken van de zwarte kuiltjes

Voor ruim 8 messen*

Veilig en hygiënisch

Onzichtbare bevestiging met schroeven

Inclusief montage materiaal

 

Eenmaal in het bezit van mooie Global messen wil je deze veilig en in stijl opbergen. Global heeft een sterke magneet ontworpen in hun originele stijl, gekenmerkt door de zwarte kuiltjes op de heften van de Global koksmessen. Deze magneet is zeer sterk, de magneet verliest geen kracht naarmate er meer messen op de magneet worden geplaatst. Dit is belangrijk om de messen veilig en stevig op de magneet te houden (messen schuiven er niet af). Natuurlijk kun je deze magneetstrip ook gebruiken voor koksmessen van een ander merk.

 

De magneet wordt gemonteerd met schroefjes die onzichtbaar worden weggewerkt achter de twee zwarte kapjes aan de zijkant. 

 

Tip: Draai bij het afnemen van een mes van de magneet het mes via de rug los. Zo vermindert de magneetkracht op het lemmet en komt het mes makkelijk los. Bovendien beschadig je op deze manier het snijvlak niet.

 

Over Global!

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip kuiltjes handgreep. Meerdere malen geprezen als "Beste mes". Nu met Shinkansen waterslijper om je mes(sen) zelf in optimale conditie te houden. De heften van Global messen worden met zand afgevuld voor een optimale balans.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: kunststof, rubber

• Afmetingen: 30 x 4,5 x 2 cm 

 

 

*Wordt geleverd zonder messen

15200-0

2015001298002

Product toegevoegd aan vergelijking