MB Auto Navulling 2x Fleurs de Musc
MB Auto Navulling 2x Fleurs de Musc
MB Auto Navulling 2x Fleurs de Musc
MB Auto Navulling 2x Fleurs de Musc

MB Auto Navulling 2x Fleurs de Musc

Voor 2 maanden heerlijke geur
Laatste items in voorraad
€ 8,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Fleurs de Musc

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving : De navullingen voor autodiffuser Fleurs de Musc verspreiden een subtiele geur in de afgesloten ruimte van uw auto, met een discrete intensiteit van 2 op 5. Het fleurige aura van de tuberoos vermengt zich met de verfrissende en zonnige toetsen van mandarijn. De ylang-ylang maajt de compositie compleet met enkele accenten van jasmijn en deze geurcreatie eindigt met de volle geuren van iris en witte muskus. Kracht en elegantie kenmerken dit luchtige parfum.

De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. Als u wilt dat het parfum nog intenser verspreid wordt, zet dan uw airco aan.

 

In de doos:

• 2x Pastille navulling voor Maison Berger autohouder

• Goed voor 2x 4 tot 6 weken gebruik

315008-0

3127290066008

2 Items
Product toegevoegd aan vergelijking