Bamix Classic zwart
Bamix Classic zwart
Bamix Classic zwart
Bamix Classic zwart

Bamix Classic zwart

BAMIX
Bamix is de Nr.1 in staafmixers
Op voorraad, verzendklaar
€ 159,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

 

Bamix Classic zwart

 

Bamix is de Nr.1 in staafmixers

De universele keukenhulp

Stijlvolle zwarte basisuitvoering

Staafmixervoet met open constructie

3 opzetstukken (multimes, klopper, menger)

Ergonomische handgreep (links- en rechtshandig)

Stil

Zuinig

Eenvoudig te reinigen

Swiss Made

 

 

De Bamix Classic staafmixer heeft een vermogen van 140 watt en haalt hiermee van 10.000 tot wel 12.000 toeren per minuut. Met de Bamix maalt, klopt en mengt u allerlei gerechten. Van soepen tot sauzen en van tapenades tot het hakken van kaas. De Bamix wordt geleverd met een klopper, een multimes en een menger. Gebruik de Bamix staafmixer voor het mengen en blenden van allerlei producten en gerechten. Door het hoge toerental dat de staafmixer kan bereiken is uw etenswaar in een handomdraai glad of verpulverd. De Bamix is makkelijk te bedienen met twee knoppen voor verschillende snelheden. Reinig de staafmixer door de roestvrijstalen mixstaaf onder warm water te houden.

 

 

De Bamix is makkelijk te bewaren en schoon te houden. Want laten we eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om af te wassen. Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit; ze zijn geschikt voor voedingswaren, zijn roestvrij en nemen geen smaak of geur op.

 

De Bamix staafmixer is een betrouwbare hulp in de keuken. Al sinds 1954 wordt deze door ESGE in Zwitserland geproduceerd. Voor zowel thuis als in de professionele keuken wordt Bamix al decennia gezien als de nr. 1 in staafmixers.

 

Mixen, kloppen en hakken, de Bamix is veelzijdig, past in een smal fragiel glas en in hete pan met soep. De staafmixervoet is rechtstreeks verbonden met de as van de motor. Er is geen overbrenging met tandwielen, zo kan de snelheid van de motor volledig benut worden voor de hulpstukken. Ook voor de minihakker.

De as is dubbel gelagerd het werken met de staafmixer is hierdoor zuinig, stil en efficiënt. De voet van de staafmixer heeft een open constructie, zo kunnen de ingrediënten bij het verwerken beter bij het mes komen. Het multimes is speciaal gevormd, zodat het de ingrediënten aantrekt. Een soep pureren kan veelal door de staafmixer op de bodem van de pan te zetten, zonder hem op te lichten.

 

De Bamix staafmixer heeft 2 snelheden. Snelheid 1 voor licht en luchtig opkloppen. Snelheid 2 voor het standaard en zware werk.

 

In de set:

• Bamix staafmixer 140W

• 3 hulpstukjes (klopper, menger en multimes)

 

Onderhoud:

Reinigen is eenvoudig, hulpstuk afnemen en schuin onder de warme kraan afspoelen.

 

Technische gegevens:

• Behuizing: Kunststof

• Staafmixervoet: roestvrij, geur- en smaakvrij, voedselveilig

• Double insulation Soft touch safety switch 2 Snelheden: 10000 en 12000 tpm

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 140 W (heavy-duty AC motor)

• Garantie: 2 jaar algemeen en 10 jaar motorgarantie

• Swiss Made

345499-0

7610497623731

8 Items
Product toegevoegd aan vergelijking