Parfum Berger Evanescence Fauve
Parfum Berger Evanescence Fauve
Parfum Berger Evanescence Fauve
Parfum Berger Evanescence Fauve
Parfum Berger Evanescence Fauve
Parfum Berger Evanescence Fauve

Parfum Berger Evanescence Fauve

incl. 200ml Cuir Mystique
Op voorraad, verzendklaar
€ 49,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Parfum Berger Evanescense Fauve

 

Onthul uw unieke persoonlijkheid en uw verfijnde smaak door te kiezen voor deze parfumverspreider en het parfum Cuir Mystique om uw interieur te sublimeren.

 

Het verfijnde ontwerp, bedacht door Serge Rusak is eigentijds. Het glaswerk is versierd met een groot aantal subtiel vervaardigde details voor een verfijnd decoratief tintje.

 

Het fascinerende huisparfum Cuir Mystique stelt u een symbiose van betoverende noten voor. Een sensueel en meeslepend moment van mysterie. Het zintuigelijke avontuur begint met de gewaagde combinatie van zwarte bessen, kardemom en wierook met bloemige middentonen en een leerachtige topnoot met een vleugje patchouli. Het geeft dit parfum een warme en authentieke eindnoot.

 

Geurpyramide:

Top - Zwarte bessen, Kardemom

Midden - Wierook, Roos, Komijn

Basis - Indonesische patchouli, leernoten

 

Details:

• Naam parfum: Cuir Mystique

• Categorie: Oosters

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof.

345482-0

3127290069979

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking