Parfum Berger Prisme Noir
Parfum Berger Prisme Noir
Parfum Berger Prisme Noir
Parfum Berger Prisme Noir

Parfum Berger Prisme Noir

Parfumverspreider - Terre Sauvage - 200ml
Op voorraad, verzendklaar
€ 49,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Parfum Berger Prisme Noir

 

Laat u verleiden door deze parfumverspreider die een aangename en rijkelijke uitstraling met elkaar verbinden en zo een sensueel warme sfeer creëren met het huisparfum Terre Sauvage.

 

Terre Sauvage is de onverwachte ontmoeting van pittigzure citroenaroma's en de geur van tomatenbladeren, herkenbaar aan hun kenmerkende groene geurnoten. Het geheel wordt versterkt door de lederachtige geur van de witte berk op een houtachtige achtergrond, wat een krachtig mannelijke toets geeft. Haal een stukje natuur in huis!

 

Geurpyramide:

Top - Linde, Grapefruit, Notities van Reinheid

Midden - Tomatenbladeren

Basis - Aardse Patchouli, Eikenmos, Witte Berk

 

Details:

• Naam parfum: Terre Sauvage

• Categorie: Oosters

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof.

337768-0

3127290069634

5 Items
Product toegevoegd aan vergelijking