Parfum Berger Astral Gris
Parfum Berger Astral Gris
Parfum Berger Astral Gris
Parfum Berger Astral Gris

Parfum Berger Astral Gris

Parfumverspreider - Cachemire Blanc - 180ml
Op voorraad, verzendklaar
€ 39,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Parfum Berger Astral Gris

 

Ontrafel de mysteries achter deze maanster met dit geurige boeket en zijn melkweg van poederachtige geuren

 

De parfumverspreider beschrijft de koude minerale atmosfere lucht van de maan. Maar wat dit object echt bijzonder maakt is de metalen ring, die een subtiele kanteling vertoont zoals een natuurlijke satelliet in een baan om de aarde. De motieven op de body van de Lampe Berger worden overgenomen en dat gedeelte zowel glad als gehamerd, is karakteristiek voor deze collectie. De parfumverspreider Astral cashemire blanc symboliseert de zuiverheid van het universum, met name dankzij zijn poederachtige en delicate geur. De noten van cashmeran, oranjebloesem en witte muskus verstrengelen zich harmonieus in een oneindige elegantie. De fles is al voorgevuld zodat u deze gemakkelijk kunt navullen zodra de oplossing op is.

 

Geurpyramide:

Top - Bergamot, Aquatische noten, Cashmere

Midden - Oranjebloesem, Jasmijn, YlangYlang

Basis - Sandelhout, Witte Muskus, Patchouli

 

Details:

• Naam parfum: Cashemire Blanc

• Categorie: Fris

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof.

337770-0

3127290069672

5 Items
Product toegevoegd aan vergelijking