Ontvang 1 maand gratis Cheflix bij elke aankoop!

Cheflix is hét online platform voor kookliefhebbers. Met Cheflix kun je onbeperkt kijken naar exclusieve masterclasses van de beste chefs met Michelinsterren. Leer de geheimen van de haute cuisine en geniet van heerlijke gerechten! 

Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2024.

Wat is Cheflix?

Cheflix is het meest populaire kookboek ter wereld aan het creëren. Cheflix is voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. Kijk onbeperkt alle unieke masterclasses en leer koken van de beste Michelinsterren chefs ter wereld!

Unieke masterclasses: Cheflix biedt meer dan 500 video kooklessen aan, waarin topchefs je stap voor stap uitleggen hoe je culinaire gerechten kunt bereiden. Van pasta tot sushi, van brood tot dessert, er is voor ieder wat wils.

Voor alle niveaus: Cheflix is geschikt voor alle kookliefhebbers, of je nu beginner of gevorderd bent. Je kunt op je eigen tempo en in je eigen keuken de recepten en technieken van de chefs volgen en oefenen.

Onbeperkt streamen: Cheflix geeft je exclusieve toegang tot de wereld van de Michelinsterren chefs. Je kunt onbeperkt streamen op je desktop, tablet, telefoon of tv. 

De actievoorwaarden:

- Bij iedere aankoop in één van onze winkels of online ontvangt je als klant een voucher waarmee je een maand lang gratis gebruik kan maken van Cheflix.

- Je ontvangt de code als voucher bij de kassa of bij de producten van de online bestelling. De unieke code kun je verzilveren via www.cheflix.com/1maandgratis.

- De vouchercode is alleen geldig voor nieuwe leden van Cheflix en kan maximaal 1x per account worden gebruikt.

- Deze vouchercode kan ingezet worden voor een abonnement naar keuze: basis, standaard of premium.

- Cheflix brengt eenmalig € 0,02 in rekening om jouw gegevens te valideren. Na afloop van de actieperiode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een jaarabonnement tegen het reguliere tarief. Indien je dit niet wenst kun je in de actieperiode eenvoudig het abonnement stopzetten via jouw account.

- Op de registratie bij Cheflix zijn de Algemene Voorwaarden van Cheflix van toepassing.

Product toegevoegd aan vergelijking