Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat
Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat

Jura E8 EB Piano White Koffievolautomaat

Een vraag of advies nodig? Bel of chat via de bubbel onderaan de pagina, we staan voor je klaar! De perfecte koffie proef je bij ons in de winkel!

Laatste items in voorraad
€ 1.329,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Jura Koffievolautomaat E8 Piano White

 

De Jura E8 is het succesvolste volautomaat-model in de geschiedenis van Jura. De vernieuwde uitvoering is nog eenvoudiger in de bediening, nog gevarieerder in de specialiteiten en nog verfijnder in het design. Dit laat zich onder andere zien in de vernieuwde melkschuimer met microfoam technologie en het verchroomde lekrooster.

 

Volautomatische koffie en cappuccino machine

TFT- kleurendisplay

Maar liefst 17 specialiteiten

Instelbare koffiesterkte

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Meertraps Aroma-G3 molen

Melkschuimhoeveelheid programeerbaar

Indiviueel programmeerbare recepten, van espresso en koffie tot Latte Macchiato of thee

In hoogte verstelbare koffieuitloop, voldoende ruimte voor Latte Macchiato glazen

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Of het nu gaat om de One-Touch Cappuccino-functie voor trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino of het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) wat zorgt voor de optimale extractietijd en daarmee bij korte koffiespecialiteiten maximaal aroma garandeert – uitgerust met de nieuwste technologieën van JURA weet de nieuwe E8 een imposant spectrum aan specialiteiten met één druk op de knop te voorschijn te toveren.

 

De aan de voorzijde gepositioneerde toetsen en een moderne TFT-display maken de bediening uitermate eenvoudig. De geïntegreerde onderhoudsprogramma’s en de nieuwe, vervangbare melkuitloop zorgen voor maximale hygiëne.

 

De Jura E8 kan allerlei koffiedranken zetten, geheel automatisch. Ristretto, espresso en koffie kun je ook per twee zetten, dranken met melk zoals cappuccino, espresso macchiato, latte macchiato en flat white kun je per stuk zetten. Al deze dranken zet je met één druk op de knop.

 

De nieuwe Profi-uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit. Overtuigend is ook de bijzonder intuïtieve bedieningsfilosofie.

 

Het waterreservoir in elegant gegroefd design accentueert de heldere vormentaal. De metalen greep van het reservoir straalt met zijn voelbare kwaliteit hoogwaardigheid uit. Op het nieuwe, verchroomde kopjesplateau komen de perfecte koffiespecialiteiten voortreffelijk tot hun recht. Het oog geniet mee.

 

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd. 

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura E8 Piano White

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Tip!

Bewaar de doos van de koffievolautomaat. Indien de machine naar de servicedienst opgestuurd moet worden, is het wel zo veilig om dat in de originele (piepschuim) verpakking te doen.

 

Levering:

De Jura E8 Piano White wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Piano White

• Inhoud bonenreservoir: 280 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 1,9 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 35,1 x 28 x 44,6 cm

• Gewicht: 9,6 kg 

• 25 maanden garantie

290625-0

7610917153060

1 Item

Eersteklas in de koffiekwaliteit

De nieuwe Professional Aroma Grinder garandeert 12,2%* meer aroma, levert een constant hoge kwaliteit van het maalgoed en zorgt dus voor een ideale smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) zorgt voor een volle smaak bij korte specialiteiten en intelligent voorverwarmen voor de optimale temperatuur al vanaf het eerste kopje.

Luxueus in de bediening

Met een 2,8" kleurendisplay, zes toetsen en een volledig nieuw bedieningsconcept met kunstmatige intelligentie is het gebruik heel eenvoudig. Een intelligent algoritme herkent individuele gebruiksvoorkeuren en geeft steeds de twee of vier persoonlijk favoriete specialiteiten op het startscherm weer. Productinstellingen en de plaatsing ervan op het screen kunnen naar wens worden aangepast en productnamen kunnen zichtbaar worden gemaakt of worden verborgen. Alle relevante informatie over de volautomaat en actuele onderhoudsinstructies worden via het display overzichtelijk weergegeven op het dashboard.

One-Touch melksysteemreiniging

De uitgekiende melksysteemreiniging wordt automatisch met één druk op de knop uitgevoerd en is in een mum van tijd klaar. Ideale ergonomie is ook bij de restwaterbak te vinden. De constructie ervan voorkomt dat er water wordt gemorst en hij kan gemakkelijk met één hand worden weggenomen.

Harmonieus in het design

Het karakteristieke design van JURA koffie-volautomaten is helder en expressief. Hoogwaardige materialen en een precieze verwerking onderstrepen de premiumkwaliteit van de moderne E8. Alleen al de vormgeving ervan staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Details als het waterreservoir met ribbels of het hoogwaardige, verchroomde kopjesplateau maken het heldere en harmonieuze design van de E8 helemaal af.

Product toegevoegd aan vergelijking