Wüsthof Epicure Vleesmes 23 cm

Wüsthof Epicure Vleesmes 23 cm

WUSTHOF

Wüsthof Epicure - Made in Germany

Op voorraad, verzendklaar
€ 240,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Wüsthof Epicure Vleesmes 23 cm

 

Elegant en tijdloos design

Gesmeed uit één stuk messenstaal

Voor het snijden van vlees

 

Wanneer je graag grote stukken vlees bereidt, wil je deze natuurlijk netjes en moeiteloos snijden. Het Epicure vleesmes heeft een lang en smal lemmet, waarmee je in lange halen prachtige stukken vlees zoals een rollade of braadstuk kunt snijden of trancheren. Dit kan zowel met rauw of gebraden vlees.

  

Wüsthof Epicure Serie:

 

Overbodige zaken weglaten, optimaliseren wat nodig is - dat is de claim die Wüsthof ook op de epicure serie plaatst. Het lemmet is vrij breed, wat zorgt voor meer gewicht op het snijdgoed. De brede krop voorkomt dat het lemmet in contact komt met de vingers en zorgt daarnaast voor meer balans en vrijheid tijdens het snijden. Net zoals bij alle andere Wüsthof messen, is ook de Epicure serie gesmeed uit één stuk (X50CrMoV15) messenstaal. Met een hardheid van 58 HRC blijft dit mes langdurig scherp, maar is het ook flexibel.

 

Het heft (handvat) heeft de look en feel van hout, maar is gemaakt van lagen papier en kunstharst. Net als het lemmet is het heft vrij breed aan de voorkant maar wordt naar achteren toe steeds smaller. Dit zorgt voor goede, ergonomische grip.

 

Tip: maak messen altijd met de hand schoon!

 

Technische gegevens:

  • Messenstaal: X50CrMoV15

  • Hardheid: 58 HRC

  • Heft: Micarta - RVS klinknagels

  • Made in Germany

284049-0

4002293100067

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking