FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860
FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860

FS Vacumeerapparaat Top Line FSV2860

FOODSAVER
Levertijd 2-5 werkdagen
€ 199,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Foodsaver Vacumeerapparaat Top Line FSV2860

 

Zuurstofvrij = langer bewaren (tot 5 keer langer)

Beperkt voedselverspilling en bespaart geld

Lees hieronder waarom vacumeren de ideale bewaarmethode is

"Direct Seal"-functie

Puls vacuüm functie (direct stoppen met vacuüm zuigen wanneer jij dat wilt)

3 snelheidfuncties (voor zachte, delicate ingrediënten)

Uitneembaar lekbakje

Rolhouder (intern) met foliemes

Draaivergrendeling (met één hand bedienen)

Inclusief vacumeerbus en vacumeerslang

Rechtop te bewaren, opklapbaar

 

Vacumeren is een ideale manier om voedsel te bewaren. Door het onttrekken van de zuurstof ga je het snelle bederf tegen. Deze manier van verpakken maak het mogelijk om het tot 5x langer te bewaren. Je kunt denken aan restjes die overblijven van de maaltijd, seizoensproducten (uit eigen tuin), soep, bereidingen die je van te voren maakt enz. Je kunt het gebruiken om ervoor te zorgen dat voedsel droog blijft, koel en afgesloten in de koelkast. Of voor langere tijd in de vriezer bewaren zonder vriesbrand (wat je wel hebt met diepvriesbakjes en -zakjes).

 

De Foodsaver Top Line is een handig apparaat om mee te vacumeren. Hij is uitgerust met 4 belangrijke extra kenmerken die niet ieder toestel heeft:

1) De folie bewaar je in de machine onder het deksel. Zo is de folie netjes opgeborgen en met het foliemes direct op maat te snijden.

2) Met de "Direct Seal"-functie maak je snel één kant van de zak dicht. (De folie is één lange koker, om er een zak op maat van te maken moet je eerst één kant dicht sealen).

3) Pulse-vacuüm functie. Natuurlijk heeft de machine een automatische vacumeerfunctie (één druk op de knop). Met de "Pulse"-functie kun je juist voorzichtig en gelijdelijk vacumeren, ideaal voor vochtige (soep) en zachte ingrediënten (zoals vis, bereid voedsel). Je kunt op tijd stoppen met lucht ontrekken, zodat er geen vocht in de vacuümkamer of tussen de seal komt.

4) Je kunt het deksel en de vergrendeling met één hand dicht doen. Dat werkt handig, je hebt namelijk vaak in de ene hand de vacumeerzak. Dan heb je maar één hand over voor de bediening van het apparaat.

 

De Foodsaver Profi Line heeft een automatische vacumeerfunctie. Als je die gebruikt leg je het open einde van de zak in de vacumeerkamer en met één druk op de knop gaat het apparaat dan de lucht uit de zak trekken en daarna meteen dichtsealen. Je kunt de snelheid van het vacumeren zelfs aanpassen, voor zachte ingrediënten kun je voorzichtiger/zachter vacumeren. Aan de bovenkant van de machine is ook de aansluiting van de vacumeerslang. Deze kun je gebruiken voor het vacuüm zuigen van bewaarbussen. Eén bewaarbus behoort tot de standaarduitrusting. Optioneel kun je verschillende accesoires gebruiken zoals een marineerbox (marinator), flessenstoppen en verschillende maten bewaarbussen.

 

In de doos:

• Vacumeerapparaat Profi Line RVS FSV2860

• Folierol 28 x 300 cm

• 3x Vacumeerzak 20 x 29 cm

• 2x Vacumeerzak 28 x 36 cm

• Vacumeerslang

• Vacumeerbus

• Handleiding

 

Technische gegevens:

• Materialen: RVS, ABS kunststof

• Afmetingen: 42,5 x 28 x 10,5 cm

• Spanning: 230V

• Vermogen: 140W

• 2 Jaar garantie

 

Waarom vacumeren: Vacumeren vermindert voedselverspilling en bewaart de kwaliteit tot 5 keer langer en beter. Door het vacumeren van voedsel is folie (of containers) wordt lucht onttrokken rondom het voedsel. Bateriën en gist hebben daardoor verminderde kans het voedsel te bederven en het voedsel droog niet uit. Zowel versproducten als reeds gegaarde gerechten blijven langer vers en kunnen langer bewaard blijven met behoud van kwaliteit. Tot wel 5 keer langer in de koelkast en vriezer. Zonder uitdrogen en vriesbrand.

 

De voordelen en mogelijkheden op een rij:

Het product is goed beschermd voor invloeden van buitenaf, het is dus een zeer hygiënische manier van bewaren.

Gevacumeerd voedsel kan compact en overzichtelijk bewaard worden.

Producten drogen niet uit, de smaak blijft optimaal behouden.

Vriesbrand (uitdroging van de oppervlakte bij invriezen), en daardoor smaak- en kwaliteitsverlies, wordt voorkomen.

Je kunt producten reukloos bewaren. Sterk aromatische producten zoals kruiden en vis kun je gewoon te midden van ander voedsel bewaren.

Marinades trekken onder vacuüm sneller en beter in voedsel.

Je kunt de vacumeerfolie gebruiken voor het opwarmen van gerechten in de magnetron, in een waterbad en voor Sous Vide garen.

De vacumeerfolie is herbruikbaar*.

Droog en zuurstofvrij bewaren van paspoort (survivalweekend), zilveren bestek etc.

 

* Let altijd op voedselveiligheid. Het is niet verstandig vacumeerzakken te hergebruiken waarin rauw vlees of rauwe vis werd bewaard of bereid. 

 

258587-0

060134330638

Product toegevoegd aan vergelijking