Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy
Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy

Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy

Tot 6 weken heerlijke geur, navulbaar
Op voorraad, verzendklaar
€ 16,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Startset Aroma Happy

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving : Geef uw inzittendencompartiment een elegant en vrolijk accent met deze Doos met Auto diffusor. Aroma is een moderne, originele auto diffusor. De vorm, die aan het tijdloze houten traliewerk van Arabische ramen doet denken, wordt gecombineerd met een afwerking van mat nikkel en is daarmee een modern en trendy accessoire. De keramische navulling verspreidt energiek het parfum Happy Fraîcheur Aquatique. De noten van appel en meloen zorgen voor een krokant en sprankelend accent. De houtachtige, kruidige hartnoot belooft een zonnige en vrolijke geursfeer. Op het einde van de reis biedt de essentiële kruidnagelolie al zijn weldadige eigenschappen. Deze is niet alleen verkwikkend, maar zal u ook laten genieten van zijn opvrolijkende karakter en evenwicht herstellende eigenschappen. Deze doos is een ode aan de knowhow van Maison Berger Paris en aan de Franse kwaliteit. Deze diffusor is niet alleen mooi, maar ook praktisch, met zijn metalen, in alle richtingen te draaien klem, die eenvoudig op een luchtrooster is vast te klikken. Het navulbare hart van geparfumeerd keramiek zorgt voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding van zijn parfum. Tot slot werd het parfum speciaal uitgedacht voor deze verspreidingswijze door de meester-parfumeurs van Grasse. De adviezen van de Meester-Parfumeur Als u gevoelig bent voor de aromachologie-eigenschappen van essentiële oliën, laat u dan eveneens verleiden door de keramische navulling Aroma Energy en de verkwikkende en euforiserende eigenschappen van de grapefruit. De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

 

In de doos:

• 1x Maison Berger auto parfumverspreider metaal met magneetsluiting

• 1x Pastille vulling goed voor 4 tot 6 weken heerlijke geur

• Navullingen in diverse geuren zijn los verkrijgbaar

289314-0

3127290064035

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking