Durgol Swiss Steamer Ontkalker voor Stoomovens 500ml

Durgol Swiss Steamer Ontkalker voor Stoomovens 500ml

DURGOL
Speciaal voor stoomovens
Op voorraad, verzendklaar
€ 14,99
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Durgol Swiss Steamer Ontkalker voor Stoomovens 500ml

 

"de beste zorg voor je stoomoven!"

 

Snelontkalker voor stoomovens

Snelle en effectieve ontkalking

Veilig, reuk- en smaakloos

Reduceert service- en reparatiekosten

Mileuvriendelijk

Voor 1 ontkalkingen van je stoomoven

 

Bij het verhitten van leidingwater ontstaat kalkafzetting aan de binnenkant van het apparaat. De kalkafzetting in de machine vermindert de kwaliteit en verkort de levensduur van je espressomachine. Ook het energieverbruik van het apparaat neemt toe, aangezien de kalklaag op het verwarmingselement een optimale warmteoverdracht aan het water verhindert. Door goed en regelmatig te ontkalken verleng je de levensduur van de machine en reduceer je service- en reparatiekosten.

 

Durgol Swiss Espresso is een speciale ontkalker voor stoomovens met bodemschaal of waterreservoir van alle merken. Deze ontkalker is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingstijd. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd. De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van je machine. Er blijven geen resten achter. De machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut weer voedselveilig. Eén flacon is voldoende voor één volledige ontkalking.

 

Inhoud:

• Flacon met 500 ml, voor één volledige ontkalking

16870-0

2089000019005

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking