Pellets 10 kg
Pellets 10 kg
  • Nieuw
Pellets 10 kg
Pellets 10 kg

Pellets 10 kg

OONI
De perfecte brandstof voor je Ooni-pizzaoven Fyra
Neem contact met ons op over de leverbaarheid
€ 24,95
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Ooni Pellets 10 kg

Perfect te gebruiken voor pizzaoven Fyra

Gemaakt van duurzaam beukenhout

Ook te gebruiken voor andere pelletgrills en barbecues

Deze pellets zijn de perfecte brandstof voor je Ooni-pizzaoven Fyra. De pellets - gemaakt van 100% duurzaam beukenhout - steken gemakkelijk aan, branden efficiënt en produceren minimaal asafval voor een lange en schone verbranding.

Uiteraard zijn de pellets voedselveilig en geschikt voor gebruik in Ooni pizzaovens op pellets, maar ook in andere pelletgrills en barbecues. De Ooni pellets zijn PEFC-gecertificeerd om te garanderen dat ze duurzaam zijn geproduceerd en zijn vervaardigd volgens ENplus®-normen. De doorsnede is 6 mm, de lengte is 2,5 cm. Deze zak bevat 10 kilo voor zeker 10 tot 12 branduren (indicatie: voor één pizza heb je ongeveer slechts 100 gram nodig). 

Tip: bewaar de pellets op een warme droge plaats, dus niet in een tuinhuisje of schuur. De pellets nemen namelijk vocht uit de lucht op en dit heeft invloed op hun prestaties.

315027-0
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking