Wüsthof Gourmet Paletmes Knik 30 cm

Wüsthof Gourmet Paletmes Knik 30 cm

WÜSTHOF / WUESTHOF / WUSTHOF

Wüsthof Gourmet - Made in Germany

Levertijd 2-9 werkdagen
€ 74,99
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Wüsthof Gourmet Paletmes Knik 30 cm

 

Gemaakt voor de beginnende (hobby)kok

Zeer uitgebreid dus ideaal zelf samen te stellen tot set

Fantastische prijs-kwaliteitverhouding

Ligt comfortabel in de hand

 

Dit grote, flexibele paletmes is het ideale keukenhulpje voor de thuisbakker. Bijvoorbeeld voor het afsmeren van taarten of het optillen van cakes en taarten.

 

De Gourmet serie van Wüsthof lijkt qua design heel veel op de Classic serie, maar heeft een ander prijskaartje. Kwalitatief doen ze echter niet onder aan de rest van de Wüsthof messen. De Gourmet serie is ontwikkeld voor beginnende hobby(koks) en daarom heel toegankelijk. De messen zijn iets lichter wat voor veel gebruikers een voordeel is. En omdat de serie erg uitgebreid is, kun je zelf een mooie en complete set samenstellen.

 

Net zoals bij alle andere Wüsthof messen, is ook de Gourmet serie gemaakt uit één stuk (X50CrMoV15) messenstaal. Met een hardheid van 58 HRC blijft dit mes langdurig scherp, maar is het ook flexibel.

 

De messen van Wüsthof worden PEtec geslepen - een nieuwe technologie van Wüsthof. Deze zorgt ervoor dat de messen nog scherper zijn én dat ook langer blijven. Lasers meten het lemmet, met de computer wordt de exacte slijphoek berekend voor ieder mes individueel. Een precisierobot slijpt de juiste hoek op een natte steen. Na het slijpen krijgen de messen een polijstbehandeling voor een perfect gladde snede.

 

Technische gegevens:

  • Messenstaal: Chroom Molybdeen Vanadium

  • Hardheid: 58 HRC

  • Heft: polypropyleen - rvs klinknagels

311981-0

4002293106304

Product toegevoegd aan vergelijking