WMF Saladecouvert groot Palermo

WMF Saladecouvert groot Palermo

WMF
Afwasmachinebestendig
Laatste items in voorraad
€ 52,99
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

WMF Palermo Saladecouvert / Slabestek groot

 

WMF kwaliteitsbestek

Afwasmachinebestendig

Ontwerp Peter Ramminger

 

Mooie groot saladecouvert. Lang genoeg zodat het niet steeds in de schaal glijdt. Te gebruiken voor het opscheppen van salades en andere gerechten aan tafel of in de keuken. De grote lepel van het slabestek is dezelfde als de serveerlepel van Palermo. Deze kan uiteraard ook los gebruikt worden. Zo heb je dubbel nut van het saladecouvert.

 

Het strakke design en de duidelijke contouren benadrukken het karakter van het bestek. De afmetingen en de lengte zijn modern. Palermo is introvert, zonder saai te zijn. Het kan op vele manieren worden gecombineerd, is harmonieus met moderne en traditionele vormen.

 

Technische specificaties:

• Materiaal: glanzend gepolijst cromargan roestvast edelstaal 18/10

• Afmetingen: Lengte +/- 24 cm

 

Peter Ramminger

[image]

De ontwerper Peter Ramminger werkt sinds 1999 bij "Intern design" bij WMF. Ontwerpen betekent voor Peter Ramminger de uitdaging producten vorm te geven, die het dagelijkse leven mooier en gemakkelijker maken. Zijn harmonische vormen geven duidelijkheid aan de functie ervan, waardoor het product er sympathiek uitziet.

 

71339-0

4000530642356

1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking