Magnetron Soepkop To Go 0,65L.

Magnetron Soepkop To Go 0,65L.

SISTEMA
Met stevige klipsluiting
Laatste items in voorraad
€ 8,99
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Magnetron Soepkop To Go 0,65L.

 

Met ventiel om damp te laten ontsnappen en spetters tegen te houden

Afwasmachinebestendig

BPA-vrij, Phtalaat-vrij

Made in New Zealand

 

De Sistema Magnetron Soepkop To Go is ideaal voor soep die je wilt opwarmen in de magnetron. Het deksel heeft een speciaal ontluchtingsventiel. Je kunt je soep met het deksel op zijn kop in de magnetron opwarmen. Dan zet je het ventiel open om de damp te laten ontsnappen terwijl het deksel eventuele spetter die ontstaan tijdens het opwamen tegenhoudt. Dan blijft de binnenkant van de magnetron netjes schoon.

 

De soepkop is geschikt voor vriezer, magnetron en de afwasmachine. Hij is gemaakt van BPA-vrij en Phtalaat-vrij kunststof.

 

Technische gegevens:

• Materialen: kunststof, BPA-vrij, Phtalaat-vrij

• Inhoud: 650 ml

• Afmetingen (L x B x H ): 14,2 x 11,4 x 11,9 cm

• Made in New Zealand

• 2 Jaar garantie

 

 

Wat is BPA? BPA of Bisfenol A is een chemische stof die veelal wordt gebruikt bij de productie van heldere kunststoffen. Als BPA is verwerkt in het kunststof van een drinkfles of voedselcontainer kan het uitlekken in het voedsel en wordt het opgenomen in het menselijk lichaam. BPA is al bij kleine hoeveelheden giftig en staat bekend als hormoonbeïnvloedende stof die de effecten van oestrogeen imiteert. Daarnaast wordt het in verband gebracht met risco-toename voor zwaarlijvigheid, kanker en astma bij kinderen. Onze gezondheid en veiligheid vinden wij belangrijk. Daarom kiezen wij voor betrouwbare fabrikanten met gecontroleerde productie en zullen telkens duidelijk aangeven dat er geen BPA aanwezig is in de drinkflessen of voedselcontainers.

  

 

159748-0

9414202011077

1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking