Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart
Jura Cool Control 0.6 L Zwart

Jura Cool Control 0.6 L Zwart

Op voorraad, verzendklaar
€ 189,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Jura Cool Control 0.6 L Zwart

 

Melkkoeler voor naast de Koffievolautomaat

Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk

Verse koele melk op ieder moment

Direct aangesloten op het toestel met de melkslang

 

 

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.

Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee.

 

Melk met een ideale temperatuur van 4 °C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van talloze receptcreaties.

Een elegant design, robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium alsmede optimaal bedieningscomfort maken de Cool Control tot het perfecte accessoire van elke koffie-volautomaat.

 

De exact passende verbindingen zorgen voor optimale melkhygiëne van de Cool Control tot in het kopje. Van de hoogwaardige roestvrijstalen houder tot de aanzuiglans; alle onderdelen die met melk in aanraking komen, zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus heel eenvoudig worden gereinigd .

 

Technische gegevens:

• Behuizing: zwart

• Spanning: 100 - 240 V

• Afmetingen (H x B x D): 16,4 x 11,7 x 23,9 cm

• Gewicht: 1,7 kg

• Inhoud: 0,6 L

• 2 Jaar garantie

312430-0

7610917241613

5 Items

Optimaal gebruik van de ruimte

Dankzij het elegante design van de Cool Control wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet.

Elegant design

De Cool Control is in de klassieke JURA look gehouden. Fraaie materialen, een afdekking van hoogwaardig, 1,5 mm dik roestvrij staal en elegante ventilatieopeningen maken het design van de Cool Control compleet. Met zijn heldere, gereduceerde vormentaal past de Cool Control 0,6 l bij elke volautomaat van JURA.

Perfecte melkresultaten

Vers melkschuim met fijne poriën voor hippe trendy drankjes als flat white lukt steeds perfect met de Cool Control. De reden daarvoor is dat de melk constant op een optimale 4 °C gekoeld wordt gehouden. De niveauaanwijzing zorgt ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.

Eenvoudige hygiëne

De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen tussen melkhouder, melkslang en melkpijpje. Verbindingen kunnen in een handomdraai worden omgezet, waardoor zowel bij de bereiding van de koffiespecialiteit met melk als bij de aansluitende automatische melksysteemreiniging optimale melkhygiëne is gegarandeerd. Roestvrijstalen houder, aanzuiglans en adapter zijn geschikt voor de vaatwasmachine en kunnen dus zonder moeite perfect worden gereinigd.

Product toegevoegd aan vergelijking