Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited
  • -€ 54,50
Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited
Global Messenset 3-dlg Limited

Global Messenset 3-dlg Limited

GLOBAL
De perfecte startset
In bestelling, binnenkort weer leverbaar
€ 199,00 € 253,50 -€ 54,50
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Global Messenset 3-delig Limited

 

Koksmes met kuiltjes, klein koksmes, officemes

Cromova-staal

Hardheid 56-58 Rockwell

Made in Japan

 

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip kuiltjes handgreep. Meerdere malen geprezen als "Beste mes". De heften van Global messen worden met zand afgevuld voor een optimale balans.

 

Dit 3 delige messenset van Global bevat een koksmes met kuiltjes, een klein koksmes en een officemes.

 

G77 Koksmes met kuiltjes 20 cm

De Global G77 is een stabiel en uitgebalanceerd koksmes, voorzien van een afgeronde punt. De kuiltjes in het lemmet zorgen voor lucht tussen het product en het lemmet. Hierdoor blijven etenswaren minder snel kleven.

 

GS89 Klein koksmes 13 cm

Dit kleine koksmes leent zich uitstekend voor allerhande klussen in de keuken. Het mes is relatief klein, maar daardoor ook makkelijk hanteerbaar. Het Global GS89 koksmes ligt lekker in de hand , mede dankzij het taps toelopende handvat. Doordat dit zandgevuld is , zijn lemmet en handvat perfect in balans.

 

GS38 Officemes 9 cm

Het Global steak en officemes is zeer allround inzetbaar. Het mes leent zich uitstekend voor het kleinere snijwerk, maar ook schillen kan hij uitstekend. Het handvat is ergonomisch vormgegeven en heeft een fijne balans met het lemmet.

 

 

 

Tip 1! Schoonmaken. Wij adviseren messen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede messen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip 2! Opbergen. Vanzelfsprekend moet je scherpe keukenmessen veilig opbergen en buiten bereik van kleine kinderen houden. Maar het opbergen is ook belangrijk voor de messen zelf. Een mes dat los in de keukenlade ligt zal snel bot worden door beweging en kan de lade en de inhoud beschadigen. Daarnaast is het ook gevaarlijk. Wij adviseren daarom gebruik te maken van een passend messenblok, lade-inzet, messenmagneet. Of een messenfoudraal als je de messen regelmatig meeneemt.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: cromova staal / zandgevuld

• Lemmetlengte: resp. 20, 13 en 9 cm

• Made in Japan

• Art.nr: 0773889

324673-0

1000000049961

Product toegevoegd aan vergelijking