Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium
Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium

Jura Koffievolautomaat GIGA 6 EA Aluminium

Een vraag of advies nodig? Bel of chat via de bubbel onderaan de pagina, we staan voor je klaar! De perfecte koffie proef je bij ons in de winkel!

Levertijd 1-3 werkdagen
€ 3.490,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Jura Koffievolautomaat Giga 6 Aluminium

 

De Giga 6 is de proffesionele machine voor thuis. De doelstelling van het apparaat is om het kwaliteitsniveau van een barista te leveren. Maar liefst 28 producten zijn selecteerbaar via het touch kleurendisplay. Eén van de belangrijkste innovaties is de molen met keramische maalschijven die in tweevoud is toegepast. Deze molens malen sneller (korter) en stiller. Tevens kunnen ze afzonderlijk van elkaar werken en dat maakt melangeren van verschillende koffies mogelijk. Of natuurlijk een cafeïnehoudende en cafeïnevrije optie.

 

Volautomatische koffie en cappuccino machine

Duidelijke en intuïteve bediening touch kleurendisplay

Maar liefst 28 producten

Instelbare koffiesterkte

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Barista menu

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Tweevoudige koffiemolen!

Melkschuimhoeveelheid programeerbaar

Indiviueel programmeerbare recepten, van espresso en koffie tot Latte Macchiato of thee

In hoogte verstelbare koffieuitloop, voldoende ruimte voor Latte Macchiato glazen

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Met de Jura Giga 6 zet u verschillende koffiespecialiteiten, zoals cappuccino en espresso. Vul de machine met hele koffiebonen en met een paar klikken zet u heerlijke koffie. De machine is in het bezit van 2 bonenreservoirs die u kunt vullen met verschillende of gelijke koffiebonen. De machine kan naar keuze bonen uit 1 of een melange uit beide bonenreservoirs malen om uw koffie te zetten.

 

Door melkschuimer via de melkslang te verbinden met een kop of pak melk kan de machine ook stevig melkschuim bereiden voor cappuccino of caffé latte. Met de One Touch functie zet u zelfs met slechts 1 druk op de knop 1 of 2 cappuccino's of latte macchiato's. De machine heeft een in hoogte verstelbare koffie-uitloop (70-159 mm) zodat u verschillende kopjes kunt gebruiken.

 

De machine is eenvoudig in gebruik door hettouch kleurendisplay voorop het apparaat en eenvoudig te bedienen met slechts enkele knoppen. De machine heeft 10 verschillende koffiesterktes en 3 bereidingstemperaturen. Hiermee past u uw koffie naar eigen wensen aan. Zet tot 2 kopjes koffie tegelijkertijd. Het dubbele thermoblok zorgt voor een snelle opwarming van het water, hierdoor kan de koffiemachine meerdere malen achtereenvolgens worden gebruikt. Naast een dubbel thermoblok heeft de Giga 6 ook een dubbele pomp, waardoor water en melk onafhankelijk van elkaar worden verhit. De melk en koffie kunnen hierdoor gelijktijdig in het kopje lopen voor optimale menging. Zo zet het apparaat de perfecte café latte!

 

Het Barista menu heeft alle leuke drankjes: Marocchino, Pepresso, White Cool, Flavored Latte Macchiato, Irish Coffee, Café Mélange, Vienneses, Winter Magic, Shakerato, Mango Lassi, Red Cool, en Summer Fire. Als je een drankje in de Barista instelling maakt laat het scherm precies zien wat je moet doen.

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura Giga 6 Aluminium

• 2 Doorzichtige tubes voor melk

• Waterfilter

• Reinigingstabletten 2 stuks

• Plastic spatscherm

• Cappuccinoreiniger

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

 Tip!

Bewaar de doos van de koffievolautomaat. Indien de machine naar de servicedienst opgestuurd moet worden, is het wel zo veilig om dat in de originele (piepschuim) verpakking te doen.

 

Levering:

De Jura Giga 6 Aluminium wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Aluminium

• Inhoud bonenreservoir: 2 x 280 g

• Afneembare watertank, inhoud: 2,6 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 2300 W

• Afmetingen (H x B x D):32 x 41,5 x 48,0

• Gewicht: ca. 18,0 kg 

• 25 maanden garantie

305605-0

7610917153107

Double Power, Double Action voor 28 specialiteiten

Ultiem koffiegenot is het resultaat van ideale extractieomstandigheden. Trendspecialiteiten zijn het totaal van perfecte ingrediënten. Daarom beheerst de nieuwe GIGA 6 drie verschillende bereidingsprocessen voor koffie en de optimale opwarming en opschuiming van melk. Deze sterke punten laat hij zien tijdens de bereidingsprocessen van trendspecialiteiten. Dankzij een compleet nieuw binnenwerk met de gebundelde kracht van 2 verwarmingssystemen en 2 pompen kunnen koffie en melk of melkschuim tegelijkertijd worden bereid. Daarmee worden voor koffieliefhebbers zelfs hippe mixdrankjes als caffè latte, flat white of cortado toegankelijk gemaakt. Het nieuwe prestigeobject van JURA bereidt desgewenst zelfs 2 specialiteiten tegelijk. Melk en melkschuim kunnen geheel worden afgestemd op de individuele smaak en op 10 temperatuur­niveaus worden geprogrammeerd.

2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

De 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens, die van een van de hardste materialen met de hoogste precisie zijn gemaakt, staan garant voor de ideale fijnheid van de koffie. De Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een constant perfect resultaat, een molenleven lang. De beide zelfafstellende molens geven de mogelijkheid twee verschillende koffiesoorten te gebruiken, naar keuze afzonderlijk of als mengsel. Dit kan in 25 %-stappen vrij worden gekozen (bijv. 100 % links, 75 % links / 25 % rechts, 50 % links / 50 % rechts) en maakt steeds de perfecte, individuele melange mogelijk.

Kunstmatige intelligentie

Met de GIGA 6 doet kunstmatige intelligentie zijn intrede in de bediening. Het 4,3" grote touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie toont de gebruiker uitsluitend relevante informatie. Met een zelflerend algoritme worden de persoonlijke voorkeuren van genot herkend en wordt het startscherm daaraan aangepast. Zo verschijnen daar de 2, 5 of 8 favoriete specialiteiten. De gepresenteerde afbeeldingen en symbolen zijn zelfverklarend, uitgekiend en gereduceerd tot wat absoluut essentieel is. Aan specialiteiten kunnen individuele namen worden gegeven, die ook kunnen worden getoond of verborgen.

Vijf-sterrenbediening

De ingenieurs van JURA hebben met name aandacht besteed aan het concept voor de nieuwe constructie van de restwaterbak. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen, geleegd en weer worden geplaatst. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

Product toegevoegd aan vergelijking