Koekenpan 28 cm ControlInduc

Koekenpan 28 cm ControlInduc

Duraslide Ultra antikleeflaag, dichtgelegde rand
Laatste items in voorraad
€ 269,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Demeyere Koekenpan ControlInduc 28 cm

 

Beste kwaliteit
5 jaar garantie
Raakt niet oververhit
3-laags antikleefcoating
Verkleurt niet, blijft blinkend
Gemaakt van duurzaam RVS
Voor alle warmtebronnen

 

Inductiefornuizen ontwikkelen in korte tijd een zeer intensieve warmte. Om de ideale baktemperatuur te behouden en oververhitting van de pan te voorkomen, ontwikkelde Demeyere ControlInduc. Dit is een uniek veiligheidssysteem, gemaakt van speciaal gelegeerd magnetisch materiaal, dat ervoor zorgt dat de pan op een inductiefornuis niet warmer dan 250 graden Celsius wordt. De pan geeft een 'seintje' aan de inductieplaat, dat het energieniveau omlaag mag. Een pan van super kwaliteit die ook nog eens energiezuinig is in gebruik!

 

Daarnaast wordt de pan door ControlInduc optimaal verwarmd: niet alleen de bodem maar ook de zijkanten worden tot aan de rand verwarmd. De mooie glans op de buitenkant van de pan blijft ook jarenlang behouden door de werking van Silvinox. Mede daardoor is de pan heel makkelijk te reinigen en heeft de pan een hoge weerstand tegen vingervlakken, aggressieve strepen en sterk zuurhoudend voedsel.

 

De PTFE-antikleeflaag Duraslide Ultra is gebruiksvriendelijk en garandeert zorgeloos bakplezier. De antikleeflaag is PFOA-vrij. Pannen met een antikleeflaag zijn een goede keuze voor het bakken met weinig vetstof of voor het bakken van zeer delicate producten.

 

Let op:

De Controlinduc met ptfe kan de olie nog steeds inbranden en de laag verkleuren. Ons advies is om olie bestand tegen hoge temperaturen te gebruiken.

 

248931-0

5412191966280

1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking