Keramisch vlees- en vismes 12,5 cm

Keramisch vlees- en vismes 12,5 cm

MY BASICS

Ultrahard, ultralicht, lang scherp

Levertijd 2-9 werkdagen
€ 19,99
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Keramisch vlees- en vismes 12,5 cm

 

Buitengewone scherpte

Blijft veel langer scherp dan een mes van staal

Keramiek roest niet en geeft geen smaak aan voedsel

Eenvoudig in onderhoud, gemakkelijk schoon te maken

Lichtgewicht en ergonomische greep

 

In de doos:

• 1x Keramisch vlees- en vismes 12,5 cm

 

Buitengewone scherpte, extreem lang scherp blijven en een verbazingwekkend laag gewicht - dat zijn de 3 grote voordelen van keramische messen. De scherpte houdt een factor 10 langer aan dan bij gehard stalen messen. De ergonomisch gevormde softtouch kunststof grepen liggen perfect in de hand.Een genot om te gebruiken voor ouderen en mensen met reuma of gewrichtsproblemen in handen en polsen.

 

Tip 1! Opbergen. Keramische messen kun je het beste opbergen in een messenblok of ladeinzet, zodat ze afzonderlijk en stootvrij opgeborgen kunnen worden. Om beschadiging te voorkomen.

 

Tip 2! Schoonmaken. Keramische messen met kunststof heft zijn in principe afwasmachinebestendig. Toch adviseren wij de messen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Het voorkomt dat de messen beschadigen van stoten in de afwasmachine.

 

Tip 3! Gebruik. Keramische messen zijn extreem hard voor langdurige scherpte. Daardoor zijn ze minder flexibel dan stalen messen en gevoeliger voor stoten en buigen. Laat de messen daarom niet vallen. Laat het mes snijden, niet hakken en niet wrikken. Schraap niet met het snijvlak over de snijplank. Snijd geen bevroren etenswaren en pas op met visgraten en korrels op de snijplank. Gebruik nooit een glazen snijplank.

 

Technische gegevens:

• Lemmet: keramiek

• Heft: zwart softtouch kunststof

• Lengte: 12,5 cm

• 2 jaar garantie op materiaal- en productiefouten

11272-0

2000026322009

Product toegevoegd aan vergelijking