Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox
Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox

Jura Koffievolautomaat WE8 EA Dark Inox

Een vraag of advies nodig? Bel of chat via de bubbel onderaan de pagina, we staan voor je klaar! De perfecte koffie proef je bij ons in de winkel!

  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd


 

Jura Koffievolautomaat WE8 Dark Inox

 

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer.

Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze. Een waterreservoir met een inhoud van 3 L , een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Ideaal voor bijvoorbeeld kleine kantoren, kapsalons of showrooms.

 

Volautomatische koffie en cappuccino machine

TFT- kleurendisplay

Maar liefst 16 specialiteiten

Instelbare koffiesterkte

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

One-touch functie

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Meertraps Aroma-G3 molen

Melkschuimhoeveelheid programeerbaar

Indiviueel programmeerbare recepten, van espresso en koffie tot Latte Macchiato of thee

In hoogte verstelbare koffieuitloop, voldoende ruimte voor Latte Macchiato glazen

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De One-Touch-functie tovert trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Het heldere en puristische design, geaccentueerd door edel afgewerkte vlakken in Chrome, maakt de WE8 tot een waar highlight in iedere keuken.

 

De succesvolle kantoor-volautomaat is nog verder geperfectioneerd. Met de WE8 bereidt u nu in totaal 16 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien espresso macchiato, espresso doppio, koffie speciaal en water voor groene thee met één druk op de knop.

Of het nu gaat om de One-Touch Cappuccino-functie voor trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino of het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) wat zorgt voor de optimale extractietijd en daarmee bij korte koffiespecialiteiten maximaal aroma garandeert – uitgerust met de nieuwste technologieën van Jura weet de nieuwe WE8 een imposant spectrum aan specialiteiten met één druk op de knop te voorschijn te toveren.

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura WE8 Dark Inox

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Tip!

Bewaar de doos van de koffievolautomaat. Indien de machine naar de servicedienst opgestuurd moet worden, is het wel zo veilig om dat in de originele (piepschuim) verpakking te doen.

 

Levering:

De Jura WE8 Dark Inox wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Dark Inox

• Inhoud bonenreservoir: 500 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 3,0 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 41,9 x 29,5 x 44,5 cm

• Gewicht: 10,0 kg 

• 25 maanden garantie

289352-0

7610917151882

Product toegevoegd aan vergelijking