Parfum Berger Giftset MRS.

Parfum Berger Giftset MRS.

Compleet met inhoud en 6 stokjes
Op voorraad, verzendklaar
€ 34,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Parfum Berger Giftset MRS.

 

Parfumverspreider met geurstokjes

Verspreidt een heerlijk parfum

Voor de badkamer, toilet, gang, slaap- en huiskamer

Complete startset: houder, stokjes en parfum

115 ml parfum voor 5 weken*

Fraaie geschenkverpakking

 

De parfum Berger Stokjeshouder MRS. verspreidt een frisse fruitige geur met een stimulerend effect. De combinatie van grapefruit met diverse citrusvruchten en de grassoort vetiver zorgt voor een frisse en veerkrachtige geursensatie.

De parfumverspreider is onderdeel van een samenwerking tussen Maison Berger en Jonathan Adler. Gebaseerd op de hedendaagse en grafische stijl van de ontwerper.

 

Niet te verwarren met Lampe Berger die een reinigende functie heeft. Parfum Berger is bedoeld voor het verspreiden van een fijn, hoogwaardig parfum in de kamer. Wij zien de toepassing voor huiskamer, gang, toilet, bad- en slaapkamer. Ben je op zoek naar een systeem dat ook de lucht zuivert en nare luchtjes weghaalt? Kijk dan naar de originele Lampe Berger katalytische brander.

 

Parfum Berger:

Huisparfum van het merk Lampe Berger. Parfum Berger heeft een verspreidende functie en in tegenstelling tot Lampe Berger (katalytische luchtreiniger) die een reinigende functie voor de lucht heeft. Parfum Berger wordt dus niet in een brander gebruikt maar de verspreiding gaat met behulp van geurstokjes. Door de capillaire werking van de stokjes wordt het parfum omhoog gezogen uit de houder, het parfum wordt dan langzaam afgegeven aan de lucht. *De sterkte van het Parfum bepaal je door meer of minder stokjes in de houder te plaatsen. De stokjes van een speciaal polymeer zorgen voor optimale verspreiding en zorgen niet voor verkleuring van de vloeistof. Voor optimale verspreiding van het parfum kun je de geurstokjes regelmatig omkeren.

 

Tip!: Gebruik bij het wisselen van parfum ook nieuwe geurstokjes. Deze zijn los in een setje verkrijgbaar.

  

Details:

• Naam parfum: Citrus Breeze

• Geurfamilie: Fris

• Inhoud: 115 ml

• Navulling verkrijgbaar (ook andere parfums)

• In Frankrijk ontwikkeld door meester-parfumeurs

310351-0

3127290065049

3 Items
Product toegevoegd aan vergelijking