Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert
Lampe Berger Giftset by Starck Vert

Lampe Berger Giftset by Starck Vert

katalytische luchtreiniger
In bestelling, binnenkort weer leverbaar
€ 119,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Lampe Berger Giftset by Starck Vert

 

Reinigt de lucht op basis van katalysatorwerking

Haalt nare luchtjes weg, zuivert pollen en stof uit de lucht

Verspreidt indien gewenst een aangenaam interieurparfum

Bewezen effectief. Al meer dan 100 jaar succesvol

Kadotip! Iedereen kan wel een Lampe Berger gebruiken

 

Laat u meevoeren naar een "andere wereld" met deze Lampe Berger in het spoor dat ze nalaat met haar verrassende en hypnotiserende geur.

 

Maison Berger Paris gaat een nieuwe samenwerking aan met Philippe Starck, een grote naam met wereldfaam op het gebied van design, die alsmaar modernere en adembenemende creaties tot leven laat komen. Deze Lampe Berger Giftset by Starck Vert is daar het perfecte voorbeeld van. De sobere en zuivere lijnen zijn geïnspireerd op de wereld van glaswerk voor een laboratorium en ze doen denken aan bepaalde kolven met een smalle hals. Het metalen frame zorgt voor een stijlvolle afwerking dankzij de herkenbare motieven die doen denken aan de beweging van moleculen. Met dit decoratieve object, dat wordt gekenmerkt door zijn originaliteit, kunt u ook de lucht zuiveren en parfumeren.

 

De Lampe Berger Giftset by Starck Vert, met zijn verfrissende kleur, wordt geassocieerd met het parfum Peau d'Ailleurs van 500 ml, dat een huisparfum is geworden. Deze gemengde geurcompositie, met haar ietwat excentrieke denkbeeldige aura, neemt u mee op reis naar kosmische grootsheid. De poederachtige bloemengeuren van iris vermengen zich met autenthieke minerale noten en groene, lenteachtige akkoorden, geperfectioneerd met een houtachtige en muskusachtige basis

 

Lampe Berger zuivert de lucht van onaangename geuren zoals rook- en kookluchtjes en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Met alleen neutrale vloeistof al effectief. Lampe Berger heeft een groot assortiment hoogwaardige parfums. Met de neutrale vloeistof kan een parfum ook verdund worden als deze te sterk wordt ervaren. De Lampe Berger is een van de meest populaire branders, hij past vrijwel in ieder interieur.

 

Dankzij de gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht als geen enkel ander systeem. De katalytische verbranding verwijdert nare luchtjes snel en blijvend.

 

In de doos: 

• Groen glazen Lamp

• Peau d' Ailleurs 500 ml

• Air Pur System 3C Brander met lont

• Luxe sierdop

• Afsluitdop

• Trechter

• Gebruiksaanwijzing

 

Technische gegevens:

• Materialen: Groen glas

• Hoogte: 19,5 cm

• Inhoud: 500 ml

338773-0

3127290047397

Product toegevoegd aan vergelijking