• Nieuw
Fissler ring dik 22 cm tbv Vitavit snelkookpan

Fissler ring dik 22 cm tbv Vitavit snelkookpan

BYVERSLOOT
Zonder profiel. Tot bouwjaar 1986
Op voorraad, verzendklaar
€ 29,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Fissler Vitavit Snelkookpan Afdichtingsring dik 22cm

 

Afhankelijk van het gebruik van de snelkookpan is het nodig om de rubberen afdichtingsring van het deksel te vervangen. Bij normaal gebruik zal de ring na ongeveer 2 jaar aan vervanging toe zijn, wordt de pan veel gebruikt dan zul je de ring ring al eerder moeten vervangen. Bijvoorbeeld als je merkt dat de pan niet meer goed op druk komt of er een beetje water lekt via de zijkant van het deksel tijdens het koken.

 

Welke maat Snelkookpanring heb ik nodig?

Aan de binnenkant van de oude snelkookpanring staat het nummer van de ring. Staat er "Ø 22cm 020-626-00-205/0" dan is dit de directe vervangende ring.

 

Voor ALLE Fissler snelkookpannen met bouwjaar tot 1986 is dit sowieso de juiste ring, de zogenaamde dikke uitvoering. Na 1986 werden de ringen iets dunner en kregen ze een middenprofiel zodat de pan makkelijker sluit. Deze dikke ring kan ook in de nieuwere pannen tot bouwjaar 2011 gebruikt worden. Ze sluiten dan moeilijker, maar de dikke ring gaat wel langer mee.

 

TIP! Kook de ring voor het eerste gebruik even in een pannetje water, dan sluit de pan daarna makkelijker. Bewaar het deksel op z'n kop op de pan in de kast. Zo ontstaat er bij het opbergen van de pan minder kracht op de afdichtingsring en blijft de ring langer goed.

 

Service! Heb je problemen met je Fissler snelkookpan? Je kunt bij ons gewoon terecht voor de diverse reserveonderdelen van de snelkookpan. Breng de pan mee naar de winkel (complete deksel met ring en onderpan). Wij zullen de pan beoordelen en eventueel op druk brengen om het juiste advies te kunnen geven.

 

Passend voor:

• Alle Fissler snelkookpannen tot bouwjaar 1986

• Optioneel ook voor alle Fissler modellen van 1986 tot bouwjaar 2011, maar de ring valt dan dikker uit dan het origineel.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: Natuurrubber

• Afmeting: Ø 22cm (doorsnede)

• Made in Germany

 

 

 

19167-0
25 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking