WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6
WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6
  • -€ 11,75
WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6
WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6

WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6

WMF
Cromargan Protect
Laatste items in voorraad
€ 29,95 € 41,70 -€ 11,75
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

WMF Bestek Flame Espressolepels Set van 6

 

WMF kwaliteitsbestek

Scherpe holheft messenmet fijne kartel

Super afwasmachinebestendig

Krasvast Cromargan Protect® staal

Ook los verkrijgbaar

Ontwerp Luca Casini

 

Samenstelling:

6 espressolepels 10,5 cm

 

 

Het WMF bestekmodel Flame een tijdloos design-bestek met een uitgesproken vormgeving. De neutrale contouren van het bestek Flame passen zich aan zowel moderne als klassieke tafelinrichtingen aan. Het bestek Flame is stemmingsvol, straalt harmonie uit en beschikt over uitgebalanceerde proporties en tijdloze elegantie. Ook ligt hij perfect in de hand. 

 

Design Luca Casini

[image]

Luca Casini rondde in 1996 zijn opleiding architectuur af. In 1997 opende hij zijn eigen ontwerpbureau in Milaan en richtte parallel daaraan in 1998 de Designstudio CASINI & PRINGIERS ASSOCIATES op, samen met Jacob Pringiers. De samenwerking hield stand tot 2003. Ook vandaag de dag werkt hij nog wel eens met zijn partner samen. Luca Casini gaf van 2001 tot en met 2003 les aan de universiteit "Politechnico di Milano". Zijn eigen bureau is onderverdeeld in de afdelingen Luca Casini Design Studio en CASINI STUDIO, waar hij projecten ontwikkeld op verschillende gebieden. Deze variëren van beperkte kunstzinnige projecten en modeaccessoires tot marktgerichte, hightech-producten. Luca Casini heeft samengewerkt met de volgende bedrijven: Arcade-Avec, Asa Selection, Atoma, Auerhahn, Colgate Palmolive, Bic Company, DuPont de Nemours, Elchim, Elica, Confalonieri, Luxottica Group, Newell Europe, Nike, Olivari, Ritzenhoff, Riva Boats, Sphaus, Unilever en nog meer toonaangevende ondernemingen. Casini's werk werd in Europa en de Verenigde Staten uitgebracht en tentoongesteld. Hij ontving nationale en internationale design-onderscheidingen.

 

71514-0

1000000014105

2 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking