Betalen

Veilig betalen kan bij ons op verschillende manieren. Bekijk hier alle informatie over onze (online) betaalmethoden.

Betalen met PIN en contant geld in de winkel:

In de winkel is het mogelijk om je aankopen af te rekenen via PIN, Creditcard en Bank Contact (Maestro, MasterCard, Visa, Bank Contact). Het is natuurlijk ook mogelijk om met contant geld te betalen.

   Betalen via PIN
 

Versloot-Versloot Kadobon:

Heb je een Versloot-Versloot Kadobon gekregen? Deze kan besteed worden in de winkel. De waarde van de kadobon wordt op je aankoop in mindering gebracht. Het eventuele restbedrag van de kadobon blijft behouden voor een volgende aankoop. Een Versloot-Versloot Kadobon is beschikbaar voor elk gewenst bedrag.

   Versloot-Versloot.nl Kadobon
 

Online betalen: Veilig via iDEAL

Wanneer je internetbankieren hebt bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan kun je gebruik maken van betalen met iDEAL. iDEAL is de meest gebruikte en veiligste betaalmethode in Nederland en gaat altijd via een beveiligde verbinding met de bank.

   Betalen via iDEAL
 

Online betalen met creditcard

Wil je graag met een creditcard betalen? Dat kan. We accepteren MasterCard en Visa kaarten. Ook bij creditcard betalingen geldt dat je bij ons altijd via een beveiligde verbinding kunt betalen.

   Betalen via creditcard
 

Online betalen via Bank-overschrijving vooraf

Bij de keuze om een aankoop vooraf te betalen via een bankoverschrijving ontvang je na het afronden van je bestelling een e-mail met de bevestiging en de betaalgegevens. Deze betaalmethode wordt doorgaans trager verwerkt dan betalen via iDEAL. Houd rekening met één of twee dagen overboektijd van de bank. Je bestelling wordt klaargezet of opgestuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

   Bankoverschrijving Vooraf
Product toegevoegd aan vergelijking